CCMNapapiirin BetoniHartwallBRPLapin KansaRuutuHockey Base Oy
RoKi Hockey
RoKi Hockey

Hyvityskäytännöt kauden 2020-21 kausikorttilaisille

RoKin kausi Mestiksessä päättyi olosuhteiden pakottamana ennenaikaisesti keskiviikkona 3.2.2021. Tätä ennen oli jo selvää, että koronapandemiasta johtuen ainoa vaihtoehto jatkaa kautta olisi ollut tyhjille katsomoille pelaaminen, mikä ei RoKin kohdalla ollut mahdollista. Lue lisää päätöksen taustoista tästä linkistä.

12.2.2021 käynnistyvän kausikorttihaasteen merkitys on erittäin haastavasta taloustilanteesta johtuen seurallemme, ja sen tulevaisuudelle tärkeämpi kuin ehkä koskaan aiemmin. Olemme erittäin kiitollisia kaikille kausikorttihaasteessa mukana olleille, sekä erityisesti joulukuussa käynnistyneeseen tukikampanjaan osallistuneille. Tukikampanjan merkitys oli seurallemme korvaamaton, sillä sen ansiosta saimme joulu-tammikuussa hoidettua tärkeimmät velvoitteemme normaalin tulovirran jäädessä marginaaliseksi pelaamattomuudesta johtuen. Yli 800 tukikampanjassa mukana ollutta henkilöä osoittivat todellista urheiluhenkeä, ja halua Mestis-jääkiekon jatkuvuudelle Rovaniemellä - se oli aivan korvaamattoman tärkeä asia, josta olemme erittäin otettuja. Yhtälailla nyt käynnistyvä kausikorttihaaste tulee olemaan erittäin tärkeä. Onnistuessaan se tarjoaa vahvan selkänojan tulevan kauden rakentamiseen ja hyvät lähtökohdat Mestis-viihteen, sekä huippukiekkoon tähtäävän pelaajapolun ylläpitämiseen Lapissa.

Mestis-kauden 2020-21 runkosarjan kotiottelut eivät toteutuneet täysimääräisesti, joten siitä johtuen koemme velvollisuudeksemme tarjota hyvitystä kauden 2020-21 kausikortin omaaville asiakkaillemme. Mikäli kauden 2020-21 kausikorttilaisena haluat, niin sinulla on mahdollisuus hakea hyvitystä kauden 2020-21 toteutumattomista otteluista. Hyvitystä voit hakea lähettämällä sähköpostia osoitteeseen toimisto@rokihockey.fi. Ilmoitathan lähettämässäsi sähköpostissa seuraavat tiedot: nimi, puhelin, sähköpostiosoite, kausikorttityyppi ja kausikorttien määrä.