CCMNapapiirin BetoniHartwallBRPLapin KansaMehiläinenHockey Base OyMTVKivikylän Kotipalvaamo Oy

Kausarihaasteen varausehdot

Nämä ovat RoKi Hockey Oy:n kausikorttikampanjan varausehdot. Osapuolina ovat RoKi Hockey Oy (myöhemmin RoKi) sekä kausikortin tilaaja (myöhemmin asiakas).

RoKi järjestää keväällä 2023 kausikorttien haastekampanjan. Kampanjassa myydään kausikortteja RoKin jääkiekkojoukkueen runkosarjan 2023–24 kotiotteluihin.

Kausikortin kampanjahinta on 115 € (ei sis. numeroitua istumapaikkaa), 129 € (sis. numeroidun istumapaikan), ja 79 € hintainen kausikortti lapsille 7–15-v. ja opiskelijoille sekä varusmiehille. Lisäksi tarjolla on 50 € hintainen tukikortti, sekä 199 € hintainen Temrex Club -kausikortti. Kausikorttien hinnat sisältävät arvolisäveron 10 %. Haastekampanjan toteutuminen edellyttää 1500 kpl sitovaa kausikorttivarausta. Kaikilla kausikorteilla saa RoKin Lappi Areenalla sijaitsevasta fanshopista 10 % alennuksen.

Asiakkaan ilmoittautuessa RoKi:n Kausarihaaste 2023–24-kampanjaan sitoutuu hän noudattamaan alla olevia varausehtoja.

Kampanjan toteutuminen

Kampanjan toteutumisen edellytys on 1500 kpl kausikorttivarausta. RoKi Hockey Oy pidättää oikeuden hyväksyä ja toteuttaa kampanja myös pienemmällä kausikorttien varausmäärällä.

Kampanjaan ilmoittautuminen

Asiakkaan tulee ilmoittautua kampanjaan RoKi:n verkkosivuilla www.rokihockey.fi tai sähköpostitse toimisto@rokihockey.fi. Ilmoittautuessaan asiakas sitoutuu noudattamaan kampanjan varausehtoja ja antaa luvan liittää tietonsa RoKin asiakasrekisteriin.

Kampanja-aika

Kampanja käynnistyy 5.5.2023 ja päättyy 31.5.2023. RoKi pidättää oikeuden muuttaa kampanjan kestoa.

Kampanjan hyväksyminen / toteutuminen

RoKi ilmoittaa kampanjan toteutumisesta RoKin nettisivuilla, sosiaalisen median kanavilla sekä sähköpostitse asiakkaan ilmoittautumisen yhteydessä antamaan sähköpostiosoitteeseen.

Kampanjaan sitoutuminen

Kampanjan toteutuessa asiakas on sitoutunut ostamaan kampanjahintaisen kausikortin. Mikäli kampanja ei toteudu, ei summaa veloiteta asiakkaalta, eikä asiakas myöskään sitoudu lunastamaan normaalihintaista kausikorttia.

Kausikortin maksaminen ja hyväksytyt maksutavat

Kampanjan toteutuessa RoKi lähettää asiakkaan ilmoittautumisen yhteydessä antamaan sähköpostiosoitteeseen sähköpostiviestin. Viestissä on tiedot kausikortin maksamiseen. Maksuaika on 14 vuorokautta.

Kausikortin voi maksaa verkkopankkimaksun lisäksi maksukorteilla ja liikunta- ja kulttuuriseteleillä, sekä muilla maksutavoilla sähköpostiviestissä mainitussa kortin noutopaikassa.

Kausikorttien toimitus

Kausikorttien noutopiste ilmoitetaan haasteen toteutuessa sähköpostilla sekä RoKin verkkosivuilla. Halutessaan asiakas voi tilata kausikorttinsa postitse hintaan 2,90 €. Kausikortin voi noutaa myös RoKin kauden 2023-24 otteluista ottelun lipunmyyntipisteeltä.

Kausikortin voimassaoloaika

Kausikortti on voimassa seuraavissa RoKin järjestämissä otteluissa: runkosarjan otteluissa, sekä Mestis- ja Suomi-Sarja-joukkueita vastaan pelattavissa harjoitusotteluissa ja mahdollisissa Suomen Cupin otteluissa kaudella 2023-24.

Lisätiedot

toimisto@rokihockey.fi / 040 579 6273