CCMNapapiirin BetoniHartwallBRPLapin KansaMehiläinenHockey Base OyC MoreKivikylän Kotipalvaamo Oy
RoKi Hockey

Kausarihaasteen varausehdot

Nämä ovat RoKi Hockey Oy:n kausikorttikampanjan varausehdot. Osapuolina ovat RoKi Hockey Oy (myöhemmin RoKi) sekä kausikortin tilaaja (myöhemmin asiakas).

RoKi järjestää keväällä 2022 kausikorttien haastekampanjan. Kampanjassa myydään kausikortteja RoKin jääkiekkojoukkueen runkosarjan 2022-23 kotiotteluihin.

Kausikortin kampanjahinta on 99 € (ei sis. numeroitua istumapaikkaa), 119 € (sis. numeroidun istumapaikan), ja 69 € hintainen kausikortti lapsille (7-15-v. ja opiskelijoille). Lisäksi tarjolla on 29 € hintainen tukikortti, sekä 199 € hintainen Temrex Club -kortti. Haastekampanjan toteutuminen edellyttää 1000 kpl sitovaa kausikorttivarausta.

Asiakkaan ilmoittautuessa RoKi:n Kausarihaaste 2022 -kampanjaan sitoutuu hän noudattamaan alla olevia varausehtoja.

 1. Kampanjan toteutuminen
  • Kampanjan toteutumisen edellytys on 1000 kpl kausikorttivarausta. RoKi Hockey Oy pidättää oikeuden hyväksyä ja toteuttaa kampanja myös pienemmällä kausikorttien varausmäärällä.
 2. Kampanjaan ilmoittautuminen
  • Asiakkaan tulee ilmoittautua kampanjaan RoKi:n verkkosivuilla www.rokihockey.fi tai sähköpostitse toimisto@rokihockey.fi. Ilmoittautuessaan asiakas sitoutuu noudattamaan kampanjan varausehtoja ja antaa luvan liittää tietonsa RoKin asiakasrekisteriin.
 3. Kampanja-aika
  • Kampanja käynnistyy 6.5.2022 ja päättyy 29.5.2022. RoKi pidättää oikeuden muuttaa kampanjan kestoa.
 4. Kampanjan hyväksyminen / toteutuminen
  • RoKi ilmoittaa kampanjan toteutumisesta RoKin nettisivuilla, sosiaalisen median kanavilla sekä sähköpostitse asiakkaan ilmoittautumisen yhteydessä antamaan sähköpostiosoitteeseen.
 5. Kampanjaan sitoutuminen
  • Kampanjan toteutuessa asiakas on sitoutunut ostamaan kampanjahintaisen kausikortin. Mikäli kampanja ei toteudu, ei summaa veloiteta asiakkaalta, eikä asiakas myöskään sitoudu lunastamaan normaalihintaista kausikorttia.
 6. Kausikortin maksaminen ja hyväksytyt maksutavat
  • Kampanjan toteutuessa RoKi lähettää asiakkaan ilmoittautumisen yhteydessä antamaan sähköpostiosoitteeseen sähköpostiviestin. Viestissä on tiedot kausikortin maksamiseen. Maksuaika on 7 vuorokautta. Lisäksi on mahdollista sopia maksun jakamisesta kahteen erään varauskaavakkeen kautta.
  • Kausikortin voi maksaa verkkopankkimaksun lisäksi maksukorteilla ja liikunta- ja kulttuuriseteleillä, sekä muilla maksutavoilla sähköpostiviestissä mainitussa kortin noutopaikassa.
 7. Kausikorttien toimitus
  • Kausikorttien noutopiste ilmoitetaan haasteen toteutuessa sähköpostilla sekä RoKin verkkosivuilla. Halutessaan asiakas voi tilata kausikorttinsa postitse hintaan 2,90 €. Kausikortin voi noutaa myös RoKin kauden 2022-23 otteluista ottelun lipunmyyntipisteeltä.
 8. Kausikortin voimassaoloaika
  • Kausikortti on voimassa seuraavissa RoKin järjestämissä otteluissa: runkosarjan otteluissa, sekä Mestis- ja Suomi-Sarja-joukkueita vastaan pelattavissa harjoitusotteluissa ja mahdollisissa Suomen Cupin otteluissa kaudella 2022-23. Kausikortti ei oikeuta sisäänpääsyyn mahdolliseen ulkoilmaotteluun


Lisätiedot

 • toimisto@rokihockey.fi / 040 529 4160