CCMNapapiirin BetoniHartwallBRPLapin KansaRuutuHockey Base Oy
RoKi Hockey

Kausikortti 2021-22

Kausikorttien hinnat kaudelle 2021-22

  • 99 € kausikortti ilman merkittyä istumapaikkaa
  • 119 € kausikortti merkityllä istumapaikalla
  • 65 € opiskelijat ja varusmiehet
  • 65 € lapset (7-15v)

Kortin tilaaminen ja maksutavat

RoKin kausikortteja ja pääsylippuja voi maksaa laskun, pankkikortin ja käteisen lisäksi myös yleisimmillä tyky-maksutavoilla.

Tilaukset ja lisätiedot: toimisto@rokihockey.fi / 040 529 4160

INFO KAUSIKORTTILAISELLE

Kausikortin omaavat pääsevät normaalisti sisään otteluun näyttämällä kausikorttia sisäänkäynnillä järjestyksenvalvojalle.

Paikkamerkityn kausikortin omaavat pääsevät istumaan omalle paikalleen. Tarkistathan oman paikkasi lohkon sisäänkäynnin rokihockey.fi -nettisivulta ja sisäänkäyntien edustalla olevasta kartasta.

Kausikortit toimitetaan ja ovat haettavissa syyskuun alussa. Olemme yhteydessä kausikorttilaisiin sähköpostitse, kun kortit ovat saatavilla.

Otteluiden yhteydessä kausikortin saa haettua ja / tai lunastettua Lappi Areenan sisäänkäynti 1 edustalla sijaitsevalta kausikortin jakopisteeltä alkaen 1 tunti ennen otteluiden alkua. Ottelun käynnistyttyä kausikortin voi noutaa sisäänkäynti 3:n lipunmyyntipisteeltä.

OTTELUJÄRJESTELYT JA TURVALLISUUSOHJEISTUKSET

Tarkennetut ottelujärjestelyt ja turvallisuusohjeistukset päivittyvät tälle sivulle ennen Mestis-runkosarjan ja Suomen Cup -otteluiden käynnistymistä, kun sen hetkiset ohjeistukset ovat tiedossa.

Toivomme katsojia huomioimaan riittävät turvavälit, yskäisemään hihaan tai mieluiten kertakäyttönenäliinaan ja huolehtimaan käsihygieniasta (tapahtumassa käsidesiä on tarjolla usealla pisteellä, sekä wc:ssä käsienpesumahdollisuus). Suosittelemme myös Koronavilkku -sovelluksen lataamista. Terveysviranomaisten suositusten mukaisesti suosittelemme katsojia käyttämään kasvomaskia Lappi Areenalla. Lisäksi toivomme flunssan oireita omaavia jättämään saapumatta otteluun.

TERVETULOA SEURAAMAAN SUOMEN VIIHDYTTÄVINTÄ LÄTKÄÄ!