CCMNapapiirin BetoniHartwallBRPLapin KansaMehiläinenHockey Base OyMTVKivikylän Kotipalvaamo Oy

esteettömyys

Haluamme tarjota Suomen viihdyttävintä lätkää joka ikiselle lappilaiselle. Siksipä Lappi Areenalla on otettu huomioon myös pyörätuolilla tai muilla apuvälineillä liikkuvat katsojat.

Saapuminen

Lappi Areenalla on kaksi invapaikkaa pääoven molemmin puolin. Invapaikoilta on täysin esteetön pääsy areenan palveluihin ja invalideille sekä muille apua tarvitseville tarkoitettuihin katsomoihin pääsee hissillä. Hissi sijaitsee pääovelta vasemmalle yläkatsomoille vievien portaiden kupeessa.

Invakatsomot

Invakatsomoissa on hyvin tilaa ja myös avustajilla on mahdollisuus seurata peliä istualtaan. Avustaja pääsee sisään maksutta myös kausikorttiasiakkaan kanssa.

WC-tilat

Invakatsomoiden läheisyyteen 2 krs. käytävälle on sijoitettu inva-WC.

Kioski- ja ravintolapalvelut

Invakatsomoista on helppo pääsy kioskeille ja ravintolapalveluihin. Invakatsomoiden läheisyydestä löytyy kaudella 23-24 kolme kioskia ja yksi anniskelualue.

Fanituotemyynti

Toisen kerroksen 7 UP -kioskista löytyy myös fanituotteita. Fanituotteiden pääsääntöinen myyntipiste toimii kuitenkin ottelupäivinä alakerran pääaulassa pääovien läheisyydessä.

Pelaajatapaamiset

Otteluissa vierailevilla on mahdollista päästä tapaamaan Mestis -joukkueen pelaajaa tai -pelaajia ottelun jälkeen. Mikäli olet kiinnostunut pelaajatapaamisista, niin toivomme sinun olevan yhteydessä hyvissä ajoin ennen ottelua osoitteeseen toimisto@rokihockey.fi.