CCMNapapiirin BetoniHartwallBRPLapin KansaMehiläinenHockey Base OyMTVKivikylän Kotipalvaamo Oy
RoKi Hockey

Toimitusehdot

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Maksutoimeksiantopalvelua käyttäessäsi sinua sitoo seuraavat ehdot: Maksutoimeksiantopalvelun ehdot.

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard - ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode - ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay, Masterpass ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.

Toimitusehdot

Toimitusaika on lähtökohtaisesti 5-10 arkipäivää. Jos tilaus sisältää useita tuotteita, joilla on eripituiset toimitusajat, tilauksen toimitusaika vastaa pisimmän toimitusajan vaatiman tuotteen toimitusaikaa. Syynä tähän on se, että kaikki tuotteet kerätään ja lähetetään yhdessä toimituksessa.

Toimituskulut ovat manner-Suomeen 7,90€, ellei toisin ole mainittu. Toimituskulut ovat samat paketin koosta riippumatta, ellei toisin ole mainittu.

Palauttaminen

Kuluttajansuojalain mukaan kuluttajalla on oikeus palauttaa tuotteet ilman erityistä syytä 14 päivän kuluessa tuotteiden vastaanottamisesta. Hyvitämme sinulle tällöin, meille maksamasi summan. Ostokseen käytetty summa siirretään luottokortillesi, jolla teit ostoksen, tai pankkitilillesi mahdollisimman pian, kuitenkin enintään 14 päivän kuluessa siitä hetkestä, kun olemme vastaanottaneet tiedon palautetusta tuotteesta ja varmistaneet, että se vastaa palautuksia koskevia sääntöjämme.

Yksilöidyn tuotteen palautusoikeus katoaa sillä hetkellä kun painatuksesta vastaava yritys aloittaa tuotteen painatuksen tai merkkauksen asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Mikäli haluat palauttaa jonkin tilaamasi tuotteen, otathan yhteyttä myynti@rovaniemenkiekko.fi.

Erityisehdot liittyen palautus-
ja vaihtooikeuteen

Yksilöityjä tuotteita, kuten fanipaitoja omalla nimellä tai/ja numerolla EI VOI vaihtaa tai palauttaa. Vastaanotamme kaikki tuotteemme ilman yksilöllisiä painatuksia tai koristeompelua, ja tuote mielletäänkin yksilöidyksi sillä hetkellä, kun aloitamme sen painatuksen tai koristeompelun. Palautusoikeus katoaa sillä hetkellä kun painatuksesta vastaava yritys aloittaa tuotteen painatuksen asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Reklamaatio

Lähetyksen sisältö tulee tarkistaa välittömästi toimituksen saavuttua. Mikäli toimitus ei vastaa tilausta tai tuote on vahingoittunut, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi asiakaspalveluumme myynti@rovaniemenkiekko.fi hyvityksen sopimista varten. Ilmoitus on tehtävä viimeistään 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta.