CCMNapapiirin BetoniHartwallBRPLapin KansaRuutuHockey Base Oy
RoKi Hockey
RoKi Hockey

VIP-aitiot

Tervetuloa viettämään viihtyisä ilta Suomen viihdyttävimmän lätkän parissa!

VIP-aitiossa voitte järjestää yrityksen tai kaveriporukan illanvieton tai pikkujoulut ja nauttia samalla Mestis-jääkiekosta. Aitioon on mahdollista tilata ruoka- ja juomatarjoilut valintanne mukaan. Aitiopakettiin sisältyy mahdollisuus osallistua Pre Gameen 30 min ennen ottelua sekä lisäksi aitiovieraiden on mahdollista kutsua RoKin pelaaja vieraaksi ottelun jälkeen.

Myös kokouksen pitäminen onnistuu VIP-aitiotilaisuuden yhteydessä. Kokousta varten käytössänne on TV-screen aitiossa, sekä valkokangas RoKi Clubilla.

Tarjolla on myös clubilippuja, joilla pääset seuraamaan ottelua RoKi Clubin katsomosta ja nauttimaan clubin buffetista, sekä seuraamaan ottelun Pre Gamea. Clubilippuja voit tilata haluamasi määrän hintaan 29€ sis. alv. Clubiliput käyvät mihin tahansa runkosarjan otteluun.

Aition ja clubiliput RoKin Mestis-otteluihin voitte varata: toimisto@rokihockey.fi / 040 529 4160

VIP-aitiot, RoKi Club ja Club 79

Lappi Areenalla on yhdeksän VIP-aitiota ja yksi saunallinen aitio (20 hlölle), kaikki sijaitsevat Lappi Areenan 3. kerroksessa. Kaikki aitiot ovat remontoituja ja viihtyisiä.

Aitiot 4, 5, 6 ja 7 sijaitsevat keskiviivan ympärillä parhailla näkymillä, sauna-aitio on kotipäädyn reunimmainen aitio, ja aitio 2 sijaitsee hyökkäyspäädyssä reunimmaisena. Kaikista aitioista on kerrassaan mainio näkymä pelitapahtumien seuraamiseksi.

Aitiokäytävällä on RoKi Club -tila, jossa on ravintola 40 henkilölle. RoKi Clubin voi varata myös yksityiskäyttöön.

Tutustu tästä uuteen Club 79 - asiakkuuspaketteihin!

VIP-aitioiden hinnat kaudella 2020-21 runkosarjan otteluihin:

  • Aitiot 5, 6 ja 7: 550€
  • Sauna-aitio: 550€
  • Aitiot 8: 500€
  • Aitiot 2, 3, 9 ja 10: 450€
  • RoKi Clubi erillinen tarjous
  • Aitio 4 varattu koko kaudeksi

Hinta sis. aition ja pääsyliput 20 henkilölle. Tarjoilut erillisellä tilauksella. Hintoihin lisätään alv.

Ruoka- kahvi- ja juomatarjoilut

Ruoan ja kahvin lisäksi aitioon on mahdollista tilata juomatarjoilut (olut, lonkero, siideri, viinit, väkevät). Lasku kulutuksen mukaan. Menu-vaihtoehdot saatte sähköpostiinne. Clubin buffet tarjolla jokaisessa ottelussa hintaan 15€ sis. alv.

Saapuminen ja info

Voitte saapua aitioon tunti ennen ottelun alkua. Ottelun jälkeen aitio on käytössänne vielä puolen tunnin ajan. Mikäli haluatte viettää iltaa pidempään niin se onnistuu 30€/h + alv lisämaksusta.

Ruokatarjoilujen minimitilaus on kahdeksalle henkilölle, paitsi clubiruoan voi tilata pienemmällekin porukalle tai vaikka yhdelle henkilölle. Ruokatilaus on tehtävä viimeistään neljä arkipäivää ennen tilaisuutta. RoKi Clubin tarjoilijat palvelevat aitioasiakkaita ottelun ajan. Omien ruokien ja juomien nauttiminen areenalla on kielletty.

Juoma- ja ruokatarjoilun sekä aitiovarauksen voi maksaa joko laskulla, käteisellä ja yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla.

Varaukset ja lisätiedot:

toimisto@rokihockey.fi / 040 529 4160