CCMNapapiirin BetoniHartwallBRPLapin KansaMehiläinenHockey Base OyMTVKivikylän Kotipalvaamo Oy
RoKi Hockey

Kausikorttihaaste 2023-24

Kausarihaaste kaudelle 2023-24 toteutui! Iso kiitos kortin tilanneille. Kampanja loppui 7.6.2023 klo 23:59. Sen jälkeen tehdyissä tilauksissa voimassa normaalihinnat.

Nyt haastetaan koko yhteisöä, sillä tavoitteena on myydä enemmän kausikortteja kuin kertaakaan aikaisemmin. Eli nyt jos koskaan on aika houkutella uusia ja vanhoja kasvoja ystävä- ja tuttavapiiristä mukaan. Tilaamalla kortin olet osa sinistä tarinaa ja Lapin parhaita bileitä myös kaudella 2023-24!

Kampanja on voimassa jatkettuna keskiviikkoon 7.6.2023 asti.

Ensimmäiset pelaajasopimukset julkaistaan, kun 300 korttia on tilattu. Tämän jälkeen pelaajasopimuksia julkaistaan aina sadan varatun kortin välein.

VARAA KORTTISI TÄSTÄ

Kausarihaaste 2023-24 hinnasto:

  • Paikkamerkitsemätön kausikortti 115 €
  • Paikkamerkitty kausikortti 129 €
  • Temrex Club kausikortti 199 € (Lisätiedot Temrex Club -kausikortista)
  • Lasten 7-15v, opiskelijoiden sekä varusmiesten kausikortti 79 €
  • Hyväntekeväisyys kohteille kohdistettu kausikortti 50 €

Kaikilla kausikorteilla saat 10 % alennusta Lappi Areenalla sijaitsevasta RoKi Fanshopista.

Paikkamerkitsemättömän kausikortin hinnaksi jää alle viisi euroa per ottelu. Eli seitsemän ottelulipun hinnalla lunastat mahdollisuuden seurata Suomen viihdyttävintä lätkää Lappi Areenalla tulevan kauden ajan!

Kausikortti on voimassa seuraavissa RoKin järjestämissä otteluissa: Mestiksen runkosarjan kotiotteluissa, sekä Mestis- ja Suomi-Sarja-joukkueita vastaan pelattavissa harjoitusotteluissa ja mahdollisissa Suomen Cupin otteluissa kaudella 2023-24.

Tervetuloa nauttimaan Lapin parhaista bileistä myös kaudella 2023-24!

Tukikortit LSHP:n nuorisopsykiatrian poliklinikalle, sekä Lapin Ensi- ja Turvakodille 50 € / kpl

Kausarihaasteen yhteydessä sinulla on mahdollisuus tehdä jälleen hyvää kanssamme.

Halutessasi voit ostaa LSHP:n nuorisopsykiatrian poliklinikalle, tai Lapin Ensi- ja Turvakodille lahjoitettavan kausikortin, ja näin ilahduttaa ja aktivoida vaikeammassa asemassa olevia nuoria ja perheitä.

Nuorisopsykiatrian poliklinikalla tutkitaan ja hoidetaan nuoria, joiden psyykkinen hyvinvointi ja toimintakyky ovat vakavasti uhattuina. Poliklinikan toiminta on yhteistyötä nuoren, perheen ja nuoren lähiverkoston kanssa. Lapin Ensi- ja Turvakoti turvaa lapsen oikeuden suotuisiin kasvuolosuhteisiin ennen ja jälkeen syntymän, sekä tukee vanhemmuutta ja perheen sisäistä vuorovaikutusta. Lisäksi Lapin Ensi- ja Turvakoti tarjoaa kriisiapua vaikeissa elämäntilanteissa oleville yksilöille ja perheille sekä ehkäisee väkivaltaa ja lievittää sen seurauksia.

Samalla tämä on hieno tapa kohdistaa lisätukea myös seuralle. Myös nämä tukikortit ovat tilattavissa oheisen varauslomakkeen kautta. Tukikortin hinta on 50 € / kpl.

Kampanjan päätyttyä kortit luovutetaan tuettavien toimijoiden käyttöön.

Kausarihaasteen infot

Lisätiedot

  • toimisto@rokihockey.fi / 040 579 6273