CCMNapapiirin BetoniHartwallBRPLapin KansaMehiläinenHockey Base OyMTVKivikylän Kotipalvaamo Oy

Tulevan viikon kotiotteluissa 20 katsojan rajoitus - myös ravintolatilat ovat pois käytöstä

Tulevan viikon kotiotteluissa 20 katsojan rajoitus - myös ravintolatilat ovat pois käytöstä

RoKin kaksi seuraavaa kotiottelua joudutaan vallitsevista rajoituksista johtuen pelaamaan käytännössä ilman yleisöä, sillä ottelua seuraamaan on sallittua ottaa vain 20 katsojaa, eikä rajoituksesta voi vapautua koronapassilla. Rajoitus on tällä erää voimassa 20.1. asti koskien seuraavia otteluita:

  • Perjantai 14.1. klo 18:30 RoKi - Forssan Palloseura
  • Lauantai 15.1. klo 17:00 RoKi - Kokkolan Hermes

Lapin aluehallintoviraston päätöksen mukaisesti myöskään Lappi Areenan ravintolatiloihin ei ole sallittua ottaa muita asiakkaita, kuin otteluiden katsojia rajoitusten alaisissa otteluissa. Tämän johdosta emme valitettavasti pysty palvelemaan myöskään VIP-aitio, eikä klubiasiakkaita.

Käytössä olevat 20 katsomopaikkaa jaamme kausikorttiasiakkaiden käyttöön. Tiedotamme viikonlopun aikana lippujen jaosta kausikorttilaisille. Jaettavat liput ovat luonnollisesti veloituksettomia.

Ticketmaster on yhteydessä ennakkolipun ostaneisiin sähköpostitse hyvityskäytäntöihin liittyen. Lisätiedot tästä linkistä. RoKi on tulevalla viikolla yhteydessä kausikorttilaisiin kausikorttilaisten hyvityskäytäntöihin liittyen.

RoKi pahoittelee rajoituksista johtuvaa harmia, ja toivottaa katsojat lämpimästi tervetulleeksi seuraamaan otteluita sitten, kun se on jälleen rajoitusten puolesta mahdollista.

Rajoitusten alla pelattavat ottelut näytetään C Moren -suoratoistopalvelussa normaalisti.

Lisätiedot: toimisto@rokihockey.fi