CCMNapapiirin BetoniHartwallBRPLapin KansaMehiläinenHockey Base OyMTVKivikylän Kotipalvaamo Oy

3 PÄIVÄÄ JÄLJELLÄ KAUSARIHAASTETTA - VIELÄ TARVITAAN LISÄÄ VARAUKSIA!

3 PÄIVÄÄ JÄLJELLÄ KAUSARIHAASTETTA - VIELÄ TARVITAAN LISÄÄ VARAUKSIA!

Kausarihaastetta on jäljellä vielä 3 päivää. Lämpimät kiitokset kaikille kampanjaan osallistuneille! Varauksia tarvitaan kuitenkin lisää vielä noin 100, jotta haaste saadaan onnistuneesti maaliin.

Jos vielä mietit kortin varaamista, niin nyt on oikea hetki. Tätä kautta saamme yhdessä mahdollistettua kaikille kausarilaisille huippuedullisen tavan seurata Mestis-viihdettä myös tulevalla kaudella. Mikäli et itse pääse peleihin niin kausari on mainio lahja lähipiiriin kuuluvalle, tai vaihtoehtoisesti kortin voi lahjoittaa kauttamme LSHP:n nuorisopsykiatrian poliklinikalle, jossa siitä on varmastikin iloa ja piristettä.

Varauksen voit tehdä tästä linkistä.

Kampanja toteutuu, mikäli 1400 varausta täyttyy 14.3. mennessä

Kauden 2021-22 kausarihaasteen myötä kausikortin alhainen hinta toteutuu mikäli 1400 korttia varataan 14.3. mennessä. Koossa on jo noin 1300 varausta.

Haastekampanjan kautta kauden 2021-22 kausikortti on tarjolla tuttuun -ja erittäin edulliseen 65€ hintaan ilman merkittyä istumapaikkaa. Merkityllä istumapaikalla varustettu kausikortti on tarjolla hintaan 89€.

Ottelua kohti kortin hinnaksi jää vain 2,60€, eli neljän normaalin ottelulipun hinnalla pääset seuraamaan Suomen Viihdyttävintä Lätkää koko kauden ajan.

Kausikortin voi maksaa kampanjan toteuduttua myös yleisimmillä tyky-maksutavoilla.

Kausikortin hankkiminen on jo itsessään hieno tapa tukea seuraa. Mikäli kuitenkin haluat tukea toimintaamme haastavassa taloudellisessa tilanteessa vielä enemmän, kuin kausikortin arvon verran, niin sinulla on mahdollisuus maksaa kausikortista korotettu hinta. Jokainen tukieuro on äärimmäisen tärkeä, ja kausikortin hankkiminen perushinnalla on jo itsessään erittäin hieno ele.

VARAA KAUSIKORTTISI TÄSTÄ LINKISTÄ

Kausikorttihaasteen ideana on tarjota Mestis-otteluiden näkeminen koko runkosarjan ajan erittäin edullisesti. Haastekampanja toteutuu, mikäli kausikortteja varataan kampanjan aikana yhteensä 1400 kpl.

Kausikorttihaaste on toteutettu onnistuneesti kolmena edellisenä vuonna. Kortin lunastamalla olet mukana mahdollistamassa jatkossakin Mestis-tason jääkiekon jatkuvuutta paikkakunnalla, sekä edullisen tavan nauttia Suomen Viihdyttävimmästä Lätkästä! Tilaa oma korttisi, pyydä mukaan myös kaverit ja tutut – toteutetaan kampanja jälleen yhdessä!

Kausikortti on samalla etukortti, joka oikeuttaa eri yritysten tarjouksiin. Etujen hyödyntämisen kautta asiakas voi parhaimmillaan säästää kausikortin arvon. Eduista viestitään kausikorttiasiakkaille uutiskirjeellä ja lisäksi ne päivittyvät RoKin nettisivuille.

Kausikorttilaisen sisäänpääsy otteluihin on jälleen etusijalla, mikäli kauden aikana tulee yleisörajoituksia.

Tervetuloa Mestis-viihteen pariin myös kaudella 2021-22!

Lue lisää kausarihaasteesta tästä linkistä