CCMNapapiirin BetoniHartwallBRPLapin KansaMehiläinenHockey Base OyMTVKivikylän Kotipalvaamo Oy

ARTTU KORSUMÄKI SOPIMUKSEEN ROKIN KANSSA

ARTTU KORSUMÄKI SOPIMUKSEEN ROKIN KANSSA

RoKi Hockey on solminut vuoden mittaisen pelaajasopimuksen hyökkääjä Arttu Korsumäen kanssa.

Arttu Korsumäki, 21, on RoKin oma kasvatti. Viimekaudet RoKin U20 -joukkueessa pelannut hyökkääjä valmistautuu nyt ensimmäiseen täyteen Mestis kauteensa. Korsumäki on päässyt haistelemaan Mestis vauhtia jo aiemmin RoKin paidassa. Yhteensä Mestis otteluita on kertynyt 9, joissa hän on viimeistellyt tehot 1+2=3. RoKin U20 SM-sarja joukkueessa Korsumäki on pelannut 142 ottelua tehopistein 42+64=106.

Alla Korsumäen ja päävalmentaja Sakari Salmelan kommentit sopimuksesta:

- Tosi hienot fiilikset sopimuksesta oman kasvattajaseuran kanssa. Uran kannalta oli helppo päätös jäädä tekemään läpimurtoa miesten tasolle omaan kotikaupunkiin, kun RoKi tarjosi siihen mahdollisuuden. Hyvä kesä alle ja sitä kautta haluan auttaa joukketta parempaan menestykseen sarjan parhaan kotiyleisön edessä. Nähdään syksyllä Lapin parhaissa bileissä, Arttu Korsumäki sanailee.

- Arttu näytti jo viime kaudella Mestiksessä, että pystyy miesten peleihin hyppäämään. Haistelee hyvin tilanteita ja hyökkäyksen rytmiä. Maaliahneutta ja röyhkeyttä löytyy. Hienoa, että näitä miehiä kasvaa omista junioreista, päävalmentaja Sakari Salmela kertoo.

Kausikorttikampanja on käynnissä! Edulliset kampanjahinnat voimassa lauantaihin 8.6. saakka. Varmista oma paikkasi Kirnuun ensi kaudelle alla olevista linkeistä:

Lippu.fi & Mestis.lippu.fi