CCMNapapiirin BetoniHartwallBRPLapin KansaMehiläinenHockey Base OyMTVKivikylän Kotipalvaamo Oy

Edelliskauden tehopelaaja Gabin Ville palaa Rovaniemelle - Eddie Ahlmark jatkaa puolustuksessa

Edelliskauden tehopelaaja Gabin Ville palaa Rovaniemelle - Eddie Ahlmark jatkaa puolustuksessa
Edelliskauden tehopelaaja Gabin Ville palaa Rovaniemelle - Eddie Ahlmark jatkaa puolustuksessa
Edelliskauden tehopelaaja Gabin Ville palaa Rovaniemelle - Eddie Ahlmark jatkaa puolustuksessa

RoKissa kaudella 2018-19 tehokkaasti pelannut hyökkääjä Gabin Ville palaa RoKiin. Puolustuksessa jatkaa päättyneellä kaudella tärkeään rooliin noussut Eddie Ahlmark. Molemmat sopimukset kattavat Mestis-kauden 2020-21.

Tehopelaaja Gabin Ville palaa Rovaniemelle

RoKissa edelliskaudella 50:ssä runkosarja- ja pudotuspeliottelussa 38 tehopistettä takonut Gabin Ville on nuoresta iästään (22-vuotta) huolimatta jo suhteellisen kokenut pelaaja. Hän on kahden Mestis-kauden lisäksi pelannut kaksi vuotta Ranskan pääsarjassa, sekä myös Pohjois-Amerikan juniorisarjoissa. Ville palaa hyvillä mielin Rovaniemelle yhden Kokkolassa vietetyn kauden jälkeen.

- Mahtavaa palata Rovaniemelle - se tuntuu kuin toiselta kodilta minulle. En malta odottaa paluuta Lappi Areenalle ja tulevia hienoja lajin parissa. Valmistaudun kauteen kovalla treenillä ollakseni valmis kun kausi alkaa. Olen varma, että tulemme saavuttamaan hienoja juttuja yhdessä joukkueena, Ville sanoo.

- Gabin on vanha tuttu ja mahtavaa, että hän palaa kotiin. Hänellä on kova potentiaali ja hirveä hinku päästä eteenpäin urallaan ottamaan askelia kohti Liigaa. Gabin oli jo pari vuotta sitten tehokas, ja kokemusta sarjasta on vyöllä jo pari kautta. Uskon, että nyt hänellä on mahdollisuus todelliseen tuloskauteen, ja tämän vuoden jälkeen mahdollisuus siirtyä ylöspäin. Gabin on oikealla tavalla tulisieluinen kaveri, joka pistää itsensä tunteella peliin mukaan, eikä jätä myöskään yleisöä kylmäksi. Hän on myös tykätty pelaaja oman joukkueen keskuudessa, RoKin päävalmentaja Santeri Immonen luonnehtii.

Ahlmark jatkaa puolustuksen tukipilarina

Puolustaja Eddie Ahlmark, 22, jatkaa RoKin puolustuksessa myös tulevalla kaudella. Isokokoinen (190cm / 93kg) puolustaja omaa tärkeän roolin alivoimapelaamisessa, sekä puolustavassa roolissa.

- Hyvät fiilikset oli tehdä jatkosopimus. Viihdyn hyvin Rovaniemellä, joten on helppo jatkaa tutussa paikassa. Henkilökohtaisesti viime kausi meni ihan hyvin, mutta aina on parannettavaa. Yritän kesän aikana kehittyä joka osa-alueella mahdollisimman paljon. Tulevalle kaudelle tavoitteena on kehittyä pelaajana ja menestyä joukkueena, Ahlmark sanoo.

- Eddie on todellinen urheilijatyyppi ja huippukuntoinen jätkä. Tulevalla kaudella hänellä on läpimurron paikka luotettavana peruspuolustajana ja alivoiman erikoisosaajana, joihin on isoa ruutua tarjolla. Kehityskohteena on erityisesti pelaamisen tasaisuuden parantaminen entisestään, josta nähtiin hyviä merkkejä jo päättyneellä kaudella, Immonen sanoo.

Mestis Playon -kampanjalla hankit Ruutu+ -tunnukset ja tuet samalla Mestis-seuroja

Mahdollista sinäkin uusia pelaajasopimuksia hankkimalla Ruutu+-tukipaketti osoitteessa MestisPlayOn.fi

Sopimustilanne 17.4.2020

RoKilla on nyt julkaistujen sopimusten myötä kiinnitettynä kolme puolustajaa ja kuusi hyökkääjää tulevalle Mestis-kaudelle.