CCMNapapiirin BetoniHartwallBRPLapin KansaMehiläinenHockey Base OyMTVKivikylän Kotipalvaamo Oy

JATKOSOPIMUKSIA: EERO NIEMI, JAAKO MANNINEN & EEMELI VIRTANEN JATKAVAT ROKISSA

JATKOSOPIMUKSIA: EERO NIEMI, JAAKO MANNINEN & EEMELI VIRTANEN JATKAVAT ROKISSA

Hyökkääjä Eero Niemi ja puolustajat Jaako Manninen sekä Eemeli Virtanen ovat solmineet vuoden mittaiset jatkosopimukset RoKin kanssa.

Eero Niemi, 21, pelasi ensimmäisellä Mestis-kaudellaan 2023-24 RoKi -paidassa 46 ottelua runkosarjassa, joissa nuori hyökkääjä iski tehot 10+18=28. Pudotuspeleissä 8 otteluun tulosta syntyi 3+4=7 tehopisteen verran.

Alla Niemen ja päävalmentaja Sakari Salmelan kommentit jatkosopimuksesta:

- Hieno jatkaa lapissa, viimekausi jäi tuloksellisesti vajaaksi ja sitä halutaan lähteä parantamaan joukkueena. Näin, että täällä Rovaniemellä on tuttu ympäristö ja mahdollisuus kehittyä ja ottaa seuraava steppi peliuralla. Viihdyin erittäin hyvin lapissa ja kaikki asiat huomioiden päätös jäädä Kirnun jäille ei ollut vaikea. Kiitos myös RoKille, että he tarjosivat mahdollisuuden jatkaa Rovaniemellä, Eero Niemi kommentoi.

- Hienoa, että Niemi jatkaa. Nuorelle miehelle tyypilliseen tapaan peliesitykset ailahtelivat hieman viime kauden aikana, mutta viimeistään kevään pelit näyttivät mitä mies on miehiään. Steppi eteenpäin fysiikassa kesän aikana ja viimeistä läpimurtoa tekemään sarjan kärki hyökkääjiin, Sakari Salmela sanailee.

Jaako Manninen, 22, on Rovaniemeläisyleisölle tuttu kasvo, sillä päättynyt kausi oli hänelle toinen RoKissa. Runkosarjassa loukkaantumisista kärsinyt puolustaja summasi runkosarjassa yhteensä 28 ottelua tehoin 1+7=8. Pudotuspeleissä Manninen pelasi 8 ottelua tehoin 0+3=3.

Alla Mannisen ja Salmelan kommentit jatkosopimuksesta:

- Viime kausi oli rikkonainen niin joukkeella kuin itsellänikin. Haluan olla tulevalla kaudella mukana nostamassa RoKia taas mitaleille. Lähden tulevaan kauteen isoin odotuksin, Jaako Manninen kertoo.

- Manninen otti isoja steppejä syyskaudella ja kauden kuva jäi vahvasti positiiviselle pitkästä loukkaantumisesta huolimatta. Uskomme siihen, että kehitys jatkuu ja Mane tulee ottamaan isompaa ja isompaa roolia, Sakari Salmela kommentoi.

Eemeli Virtanen, 21, pelasi päättyneellä kaudella Niemen tapaan ensimmäisen kautensa Mestiksessä ja RoKissa. Loukkaantumiset sotkivat myös Virtasen kautta. Lopulta runkosarjassa hänelle kertyi 21 ottelua tehoin 0+4=4. Pudotuspeleissä vyölle kertyi 7 ottelua ilman tehopisteitä.

Alla Virtasen ja Salmelan kommentit jatkosopimuksesta:

- On hienoa jatkaa osana RoKi perhettä. Viihdyin RoKissa viime kaudella todella hyvin ja kaupungistakaan ei ole mitään huonoa sanottavaa. Hieno päästä taas ensi kaudella pukemaan RoKi paita päälle ja kokemaan mestiksen parhaan kotiyleisön kannustus ja tunnelma. Viimekausi oli henkilökohtaisesti vaikea pitkien loukkaantumisien takia, sen takia olenkin kiitollinen RoKille, että saan jatkaa täällä ja auttaa joukkuetta menestymään paremmin ensi kaudella, Eemeli Virtanen kertoo.

- Virtasella kausi oli todella rikkonainen, mutta loukkaantumisen jälkeinen paluu osoitti, että miehellä on potentiaalia olla sarjan ehdotonta eliittiä. Ehjä ja kova kesä alle, niin tästä miehestä on paljon iloa Kirnun yleisölle, Sakari Salmela kommentoi.

RoKin kausikortti kampanja alkaa ensi viikolla, joten pysyhän kuulolla ensi viikon aikana!