CCMNapapiirin BetoniHartwallBRPLapin KansaMehiläinenHockey Base OyMTVKivikylän Kotipalvaamo Oy

Elo, Iisakka ja Väinölä jatkavat RoKissa

Elo, Iisakka ja Väinölä jatkavat RoKissa
Elo, Iisakka ja Väinölä jatkavat RoKissa
Elo, Iisakka ja Väinölä jatkavat RoKissa
Elo, Iisakka ja Väinölä jatkavat RoKissa

RoKi on solminut uusia pelaajasopimuksia kaudelle 2020-21. Joukkueessa jatkavat Kasper Elo, Olli Iisakka ja Ville Väinölä.

”Yksi joukkueen arvokkaimpia pelaajia”

25-vuotias Kasper Elo aloittaa kolmannen kautensa RoKissa. Elo kuului yhteen Mestis-kauden kovimmista ketjuista, jonka muodosti Elon lisäksi Ville Heikkinen ja Niko Lahtinen - ketju takoi yhteensä peräti 119 tehopistettä.

Elo on tyytyväinen jatkoonsa RoKissa ja odottaa tulevaa kautta innolla.

- Hienoa päästä pukemaan RoKi-paita päälle myös ensi kaudella ja lähteä taistelemaan kirkkaimmasta! Hyvät kesätreenit alle niin ollaan tikissä ja putki luistaa, kun kausi starttaa! Nähdään syksyllä Kirnussa!

Päävalmentaja Santeri Immonen näkee Elon roolin joukkueessa tärkeänä.

- ”Kassu” pelasi loistavan kauden, teki tulosta tasaisesti alusta lähtien ja vielä loppukauden huippuvireen löydyttyä oli ehdottomasti yksi joukkueen arvokkaimpia pelaajia viime kaudella. Hän on pidetty pelaaja joukkueessa ja kannattajien keskuudessa. Tulee olemaan tärkeä palanen tulevan kauden joukkuetta, jonka ympärille on hyvä rakentaa.

”Ehdottomasti iso juttu, että saatiin Olli jatkamaan Rovaniemellä”

23-vuotias Olli Iisakka aloittaa ensi kaudella Elon tapaan kolmannen täyden kautensa RoKissa. Loukkaantumisen takia viime kausi jäi kesken, mutta Iisakka odottaa pääsevänsä takaisin pelivireeseen tulevalla kaudella.

- Hyvät fiilikset sopimuksesta, tuntui oikealta päätökseltä jatkaa Rovaniemellä. Henkilökohtaisesti viime kaudesta jäi karvas maku, kun yli puolet peleistä jäi välistä loukkaantumisen takia.

- Kesäharjoittelussa pyrin keskittymään ainakin aerobisen kunnon kehittämiseen. Henkilökohtaisena tavoitteenani on päästä heti kauden alusta takaisin pelivireeseen ja ottaa vastuullinen rooli joukkueesta. Joukkueena sovitaan yhteiset päämäärät ja tavoitteet myöhemmin, mutta viihdyttävää kiekkoa tullaan varmasti näkemään Lappi Areenalla illasta toiseen, kommentoi Iisakka.

Immosen mielestä Iisakan jatkaminen RoKissa on iso juttu.

- Ollin kausi katkesi ikävästi loukkaantumiseen. Potentiaali maalintekoon on mieletön ja uskon 20 maalin rajan paukkuvan ensi kaudella. Ehdottomasti iso juttu, että saatiin Olli jatkamaan Rovaniemellä. Vielä yksi napsu lisää, niin muut sarjat kutsuvat ensi kauden jälkeen.

”Väinölä on tärkeä osa kiekollista pelaamistamme”

24-vuotias puolustaja Ville Väinölä saapui viime kaudeksi Rovaniemelle. Puolustajalle hienot tehot (28 tehopistettä) tehnyt Väinölä näkee RoKissa hyvän mahdollisuuden jatkaa kehittymistä pelaajana.

- On hyvät fiilikset jatkosta - Rovaniemi on hyvä paikka kehittyä ja puitteet ovat kunnossa. Henkilökohtaisella tasolla tuli pelattua paras kausi etenkin pisteiden valossa.

- Kesäharjoittelussa panostan kestävyyteen ja voimaan. Ensi kauden tärkein tavoite on menestyä joukkueena. Henkilökohtaisia tavoitteita en ole vielä asettanut, mutta onnistumisia tulee varmasti silloin, kun joukkue pelaa hyvin.

Immonen näkee Väinölän kiekollisen pelin tärkeäksi joukkueelle.

- ”Väiski” tuli uutena joukkueeseen ja pelasi hyvän kauden - tuli tehoja ja luottoa. Vielä puolustuspeliin jämäkkyyttä niin siitä on hyvä jatkaa viime kaudella alkanutta urheilijan elämää. Saadaan iso apu meidän kiekolliseen peliin ja ylivoimalle heti sarjan alusta. Väinölä on tärkeä osa kiekollista pelaamistamme.

Joukkuen rakentamisen tilanne

Tulevan kauden joukkue alkaa muodostumaan vahvan rungon ympärille.

- Joukkueen kokoaminen on hyvällä mallilla ja olemme saaneet tärkeitä palasia kiinnitettyä. Joukkue alkaa muodostua, mutta edelleen kartoitetaan jokaiselle pelipaikalle pelaajia, Immonen kommentoi.

Mahdollista sinäkin uusia pelaajasopimuksia hankkimalla Ruutu+-tukipaketti osoitteessa MestisPlayOn.fi