CCMNapapiirin BetoniHartwallBRPLapin KansaMehiläinenHockey Base OyMTVKivikylän Kotipalvaamo Oy

Game 4, 2518 katsojaa, unohtumaton perjantai-ilta Kirnussa

Urheilun juhlaa oli perjantai-ilta 8.4.2022 Lappi-Areenalla. RoKin ja Joensuun Kiekko-Poikien neljäs kohtaaminen käytiin kauden ennätysyleisön, 2518 katsojan kannustaessa. Tunnelma ottelussa oli käsin kosketeltava. Upeaa katseltavaa lappilaisen jääkiekon puolesta oli vieraspäädyn katsomo, jonka täyttivät Rovaniemen Kiekon U8-U18 juniorit.

Itse ottelussa Joensuulaiset pääsivät kolmen maalin etumatkalle, ennen kuin RoKin Saku Kivinen vapautti kotiyleisön tuulettamaan toisen erän lopussa syntynyttä 1-3 kavennusmaalia. Kolmannessa erässä Heikki Huttunen naulasi pelin jo maalin päähän Batyrlan Muratovin syötöstä hallissa desibelien noustessa, mutta tämä jäi lopulta RoKin viimeiseksi maaliksi. Lopputuloksen 2-4 tarjoaa Kivikylän Kotipalvaamo.

Unohtumaton ilta oli tappiosta huolimatta ja todistus urheilun kauneudesta. Ennen kaikkea siitä, että urheilu on parasta paikan päällä.

Viides ottelu on jo tänään, lauantaina, kun RoKi kohtaa Kiekko-Pojat Joensuussa klo 17.00

Matsia voit jännittää Oliver’s Cornerissa ja Pub Punapippurissa, tai kotisohvalta C-Moren välityksellä.

Kuvat: Toni Eskelinen