CCMNapapiirin BetoniHartwallBRPLapin KansaMehiläinenHockey Base OyMTVKivikylän Kotipalvaamo Oy

Heikkinen, Smedberg ja Torikka jatkavat - Robin Colomban uutena pelaajana Rovaniemelle

Heikkinen, Smedberg ja Torikka jatkavat - Robin Colomban uutena pelaajana Rovaniemelle
Heikkinen, Smedberg ja Torikka jatkavat - Robin Colomban uutena pelaajana Rovaniemelle
Heikkinen, Smedberg ja Torikka jatkavat - Robin Colomban uutena pelaajana Rovaniemelle

RoKi on solminut neljä ensimmäistä pelaajasopimusta kaudelle 2020-21. Joukkueessa jatkavat Ville Heikkinen, Rasmus Smedberg ja Kasperi Torikka. Uutena pelaajana joukkueeseen liittyy ranskalaishyökkääjä Robin Colomban.

"Lappiin oli hieno jäädä, kun molempien osapuolten halut kohtasivat"

25-vuotias hyökkääjä Ville Heikkinen aloittaa ensi kaudella kolmannen täyden kautensa RoKissa. Nopeajalkainen HIFK-kasvatti kuului yhteen Mestis-kauden kovimmista ketjuista, jonka muodosti Heikkisen lisäksi Kasper Elo ja Niko Lahtinen.

Heikkinen on omien sanojensa mukaan tyytyväinen siihen, että sopimuksen tekeminen oli mieluisa ratkaisu molemmille osapuolille.

— Hyvät fiilikset tehdä jatkosopimus tänne Rovaniemelle. Omalta osalta viime kausi meni hyvin heti loukkaantumisesta paluun jälkeen ja tuli paljon onnistumisia, hyvien äijien vierellä. Ensi kaudella pyrin pelaamaan vähän suoraviivaisemmin, niin tulee enemmän maaleja.

— Kesäharjoittelu oli viime kesänä laadukasta ja aion siihenkin tulevana kesänä panostaa huolella, kunhan saadaan ekana tämä käsivamma selätettyä (tammikuussa uusiutunut). Voimaharjoittelua suurilta osin tulee tehtyä. Tänne Lappiin oli helppo jäädä, kun molempien osapuolten halut kohtasivat. Hyvä paikka pelata kaikin puolin. Nyt vaan ihmiset kausarin ostoon ja tehdään ensikaudesta ikimuistoinen!

Päävalmentaja Santeri Immonen näkee Heikkisen roolin olevan iso, sillä hän pystyi tekemään huippusuorituksia vaikean loukkaantumisen jälkeen.

— "Vilu" tuli pahan rannevamman jälkeen ryminällä peleihin ja oli iso syy koko joukkueen pelien paranemiseen. Kun Villen laittoi kenttään kun kenttään, peli yleensä parani. Loppukaudesta oli iso osa sarjan kuuminta kentällistä. Iso odotus ensi kaudella kehityksen jatkuvan hyvän kesäharjoittelun jälkeen, sillä hän on tärkeä palanen hyökkäystä.

"Meidän luotettavin tasonsa illasta toiseen pitänyt pelaaja"

23-vuotias Rasmus Smedberg oli päättyneellä kaudella yksi RoKin ehdottomia tasonnostajia. Hyvä kahdensuunnan hyökkääjä sekä vahvaa alivoimaa pelaava raumalaislähtöinen hyökkääjä aloittaa ensi kaudella Heikkisen tapaan kolmannen täyden kautensa RoKi-paidassa.

— Todella hyvät fiilikset jatkosopimuksesta ja hieno juttu, että RoKi osoitti kiinnostusta minua kohtaan ja halusi minun jatkavan täällä. Itselleni tämä oli myös ykkösvaihtoehto Mestiksessä. Viime kausi meni henkilökohtaisesti ihan hyvin pisteiden merkeissä ja sain paljon vastuuta alivoimalla sekä 5 vs 5 - pelissä ja sitä pyritään parantamaan vielä ensi kauteen, että saisi vielä enemmän vastuuta.

— Kesän aikana koitan parantaa fysiikkaa ja peruskuntoa, että ensi kaudella jaksaa painaa hommia. Todella hyvillä fiiliksillä jään Rovaniemelle, koska kaupunki on todella hieno ja puitteet on huippuluokkaa, Smedberg kommentoi.

Immonen oli tyytyväinen raumalaislähtöisen pelaajan kehitysaskeliin, joiden hän toivoo jatkuvan tulevalla kaudella.

— "Rambo" oli meidän luotettavin tasonsa illasta toiseen pitänyt pelaaja, joka otti juuri niitä hyökkäyksellisiä steppejä, joita häneltä odotettiin. Roolin kasvattamiseen myös ensi kaudella ei ole esteitä ja se on jopa odotettavaa, päävalmentaja Immonen kommentoi.

"Hän osoitti olevansa iso apu meidän puolustukselle"

20-vuotias Kasperi Torikka saapui viime kaudella RoKiin SaiPan organisaatiosta, jossa mies pelasi Liigaa sekä Nuorten SM-liigaa. Sairastelu vaikeutti kauden kulkua, mutta nuori puolustaja oli tärkeä osa RoKi-puolustusta.

— Hyvät mietteet tällä hetkellä sopimuksesta ja täällä on hyvä ottaa seuraava steppi uralla eteenpäin. Viime kauden alku oli todella haastava varsinkin henkisesti, mutta siirto RoKiin teki hyvää ja peli alkoi taas sujua mallikkaasti. Kesän aikana pyrin saamaan voima- ja taitopuolta kokonaisvaltaisesti seuraavalle tasolle. Nautin olostani Rovaniemellä ja on hieno kuulua RoKi-yhteisöön myös tulevalla kaudella!

Päävalmentaja Immonen näkee, että jo tällä kaudella puolustuksen vahvana tekijänä nähty nuorukainen voi ottaa ison roolin joukkueen takalinjoilla.

— Torikka on hyvin liikkuva kiekollinen pakki. Sairastelu rikkoi pelirytmiä viime kaudella, mutta hän osoitti olevansa iso apu meidän puolustukselle. Maanläheisenä ja eteenpäin haluavana puolustajana Kasperille on tarjolla isoa ruutua ensi kaudeksi.

"Uskon, että meillä tulee olemaan huikea vuosi yhdessä"

22-vuotias Robin Colomban liittyy RoKin vahvuuteen Ranskan pääsarjajoukkue Bordeauxista. Ranskan maajoukkuepaidassakin päättyneellä kaudella esiintynyt keskushyökkääjä iski seurajoukkueessa 40 ottelussa tehot 9+14 = 23 sekä maajoukkueessa kolmessa ottelussa tehot 3+1 = 4.

— Olen iloinen ja todella innoissani, kun saan olla osana tätä uutta seikkailua. En ole aiemmin käynyt Suomessa, joten en malta odottaa pääseväni tapaamaan ihmisiä Rovaniemellä. Uskon, että meillä tulee olemaan huikea vuosi yhdessä, Colomban kommentoi.

Valmennus on seurannut ranskalaispelurin otteita jo pdeimpään ja he ovat olleet tyytyväisiä näkemäänsä.

— Colomban on isokokoinen sentteri ja kiekollisesti taitava pelintekijä. Hän tulee hakemaan seuraavan stepin urallaan Mestiksestä. Mies on mielenkiintoinen peluri, jota kannattaa seurata, päävalmentaja Immonen kommentoi ranskalaisen siirtoa RoKiin.

Kausarihaaste käynnissä vielä tämän viikon - varaa oma korttisi vain alk. 65€

Mestis-kauden 2020-21 kausarin pääset varaamaan TÄSTÄ linkistä alk. 65€. Kausarihaaste ja alhainen hinta toteutuu mikäli 1400 varausta täyttyy 22.3. mennessä.

Kausarihaaste -kampanjan infoihin voit tutustua TÄSTÄ linkistä.

Tervetuloa seuraamaan #SuomenViihdyttävintäLätkää kaudella 2020-21!