CCMNapapiirin BetoniHartwallBRPLapin KansaMehiläinenHockey Base OyMTVKivikylän Kotipalvaamo Oy

Henri Joki-Erkkilän pelipaita #8 nousee Lappi Areenan kattoon maaliskuussa

Henri Joki-Erkkilän pelipaita #8 nousee Lappi Areenan kattoon maaliskuussa

RoKi kunnioittaa pitkäaikaisen kapteeninsa ja luottopuolustajan Henri Joki-Erkkilän uraa ja merkitystä seuralle jäädyttämällä pelipaidan #8.

Joki-Erkkilän pelipaita nostetaan Lappi Areenan kattoon lauantaina 5.3.2022 pelattavan RoKi-Peliitat -ottelun yhteydessä.

Kevääseen 2021 uransa päättänyt Joki-Erkkilä pelasi RoKissa peräti 11 kautta, joista hän toimi RoKin kapteenina kahdeksan kauden ajan.

Joki-Erkkilä pelasi Mestiksessä yhteensä 229 runkosarjan ottelua, 6 ottelua pudotuspeleissä, sekä 21 ottelua Mestiksen karsinnoissa. Suomi-sarjassa vyölle kertyi yhteensä 220 runkosarjan ottelua, joista 140 ottelua RoKin paidassa. Joki-Erkkilän uran tilastot näet tästä linkistä.

- RoKi on ollut viimeiset 13-vuotta iso osa elämääni, ja seura on jättänyt jäljen minuun loppuelämäkseni. Tuntuu todella hyvältä ja arvostan todella paljon, että jään tällä tavalla osaksi seuran historiaa, Joki-Erkkilä sanoo.

- Henri on ollut RoKille paljon enemmän kuin pelaaja - todellinen kapteenien kapteeni ja seuraikoni. Hän on ollut erittäin tärkeä suunnannäyttäjä ja tukipilari RoKin hakiessa paluuta Mestikseen vuoden 2010 karsiutumisen jälkeen, ja samoin seuran rakentaessa jalansijaa Mestiksessä vuoden 2015 jälkeen. Vahvan pelillisen panoksen lisäksi hän oli usean vuoden ajan todellinen RoKi-kulttuurin ruumiillistuma, ja identiteetin rakentaja niin joukkueen, kannattajien, juniorien, kuin eri sidosryhmienkin suuntaan, RoKin toimitusjohtaja Pekka Kankaanranta sanoo.

Aiemmin RoKi on jäädyttänyt Ilari Sainion #6 ja Jani Mikkolan #17 pelipaidat.

Otteluisäntänä tapahtumassa toimii RoKin pitkäaikainen yhteistyökumppani Hartwall.