CCMNapapiirin BetoniHartwallBRPLapin KansaMehiläinenHockey Base OyMTVKivikylän Kotipalvaamo Oy

Itsenäisyyspäivän viihteenä RoKi kohtaa Iisalmen Peli-Karhut - ottelu alkaa klo 17:00

Kuva: Jussi Pohjavirta
Kuva: Jussi Pohjavirta
RoKi-hyökkääjä Viljami Wacklin on ollut tyytyväinen ketjunsa pelaamiseen. Kuva: Jussi Pohjavirta
Kuva: Jussi Pohjavirta

Huomenna itsenäisyyspäivänä on jälleen pelipäivä kotikirnussa Lappi Areenalla. RoKin vastustajaksi saapuu vahvan alkukauden pelannut, sarjan kärkijoukkueisiin kuuluva Iisalmen Peli-Karhut. Ottelu alkaa klo 17:00.

Ennen ottelua kunnioitamme itsenäisyyspäivää Maamme -laululla, jonka esittää Janne Raappana.

Edessä on mielenkiintoinen viikonloppu, sillä samat joukkueet kohtaavat lauantaina Kankaan montussa, Iisalmessa.

Viime viikolla RoKi haki Itä-Suomen kiertueelta voiton lauantaina viime kauden mestarin, Imatran Ketterän vieraana. Joensuun ottelu kääntyi tappioksi hyvästä alusta huolimatta.

— Joensuussa pelasimme suhteellisen hyvän pelin, mutta tulos jäi laihaksi. Imatralla pystyimme kääntämään ottelun voitoksi, mikä antaa varmasti virtaa jatkoon, päävalmentaja Santeri Immonen sanoo.

Immonen odottaa viikonloppua mielenkiinnolla.

— IPK on yksi sarjan kärkijoukkueista - hienoa pelata back-to-back - pelit. Mestis on niin tasainen sarja, että ei ole väliä kuka on vastassa, aina pitää laittaa parasta pöytään. Valmistautuminen on mennyt hyvin ja pisteitä lähdetään tietysti hakemaan.

Poissa kokoonpanosta RoKilta on loukkaantumisten vuoksi vielä toistaiseksi puolustaja Samuli Rahikainen, sekä hyökkääjä Turkka Pumpanen, joka palaa näillä näkymin kaukaloon vuodenvaihteen jälkeen. Myös Eetu Karvisen pelaaminen on epävarmaa flunssan vuoksi.

"Hyvä moodi on päällä, mutta voittoja pitää raapia keinolla millä hyvänsä"

RoKi-hyökkääjä Viljami Wacklin on ollut tyytyväinen ketjunsa pelaamiseen. Kuva: Jussi Pohjavirta
RoKi-hyökkääjä Viljami Wacklin on ollut tyytyväinen ketjunsa pelaamiseen. Kuva: Jussi Pohjavirta

Keskushyökkääjä Viljami Wacklin odottaa viikonlopulta kovia pelejä ja voittoja. RoKi on kohdannut savolaiset kaksi kertaa aiemmin tällä kaudella. Molemmat pelit ovat päättyneet erittäin niukalla maalin erolla iisalmelaisten hyväksi.

Tämä tarkoittaa siis sitä, että itsenäisyyspäivän kamppailusta on odotettavissa todella tiukka pistejahti.

— IPK pelaa hyvää lätkää. Hieman ehkä jopa ärsyttävä vastustaja, sillä sieltä tulee hyvin liikkuva joukkue vastaan ja puolustuksesta löytyy fyysisyyttä. Hampaankoloon on jäänyt kaksi edellistä kohtaamista, jotka hävisimme maalilla.

— Hyvä moodi on päällä, mutta voittoja pitää raapia keinolla millä hyvänsä. Hienoa pelata hyvien ketjukaverien kanssa. Nappula-Lahtinen paiskii menemään ympäri kaukaloa - sillä on aina omat smackdownit päällä. Ohessa joku kuti osuu tolppienkin väliin. Toisessa laidassa Lehtimäki on taitava ja vaarallinen maalintekijä, Wacklin pohjustaa oman ketjun tunnelmia.

Itsenäisyyspäivänä kiekko jäähän jo klo 17:00 Lappi Areenalla - vieraspelit näet Oliver's Cornerissa, Pub Punapippurissa tai kotisohvalla

Perjantaina pelattava RoKi - IPK alkaa itsenäisyyspäivän johdosta normaalia aiemmin eli klo 17:00. Ovet avautuvat tuntia ennen peliä ja liput voit hankkia ennakkoon Ticketmasterista, Rovaniemen Prismasta (S-Etu hintaan -2€ aikuisten lipusta) tai Spice Ice Rinteenkulmasta.

Lauantaina joukkueet iskevät uudelleen yhteen Kankaan montussa klo 17:00 alkaen. Kaikki vierasottelut näytetään livenä Rovaniemen keskustassa Oliver’s Cornerissa, joka toimii vierasotteluiden pääkumppanina kaudella 2019-20. Otteluita voit seurata myös Pub Punapippurissa Viirinkankaalla. Ottelut näet lisäksi suorana myös kotisohvalta Ruutu+ -palvelusta.

Seuraa meitä somessa:

Facebook: rokihockey

Instagram: @rokihockey

Twitter: @rokihockey

#lätkässälappiin #rokihockey #Mestis #SuomenViihdyttävintäLätkää