CCMNapapiirin BetoniHartwallBRPLapin KansaMehiläinenHockey Base OyMTVKivikylän Kotipalvaamo Oy

JARKKO HARJULA SIIRTYY LOPPUKAUDEKSI OULUN KÄRPPIIN

JARKKO HARJULA SIIRTYY LOPPUKAUDEKSI OULUN KÄRPPIIN

RoKi Hockey ja Oulun Kärpät ovat sopineet hyökkääjä Jarkko Harjulan siirrosta loppukaudeksi Ouluun.

Harjula esiintyi RoKi -paidassa tällä kaudella 37 ottelun verran, joissa hän iski tehot 15+24=39.

Alla Harjulan mietteitä siirrosta:

- Minulle tarjoutui sellainen mahdollisuus, johon vain täytyi tarttua. Minua pyydettiin Oulun Kärppiin loppukaudeksi ja seura näytti siirrolle vihreää valoa. Pienen pojan unelma liigasta on tulossa todeksi. Haluan kiittää koko RoKi -yhteisöä siitä kannatuksesta mitä olen osakseni saanut tämän kauden aikana. Haluan myös kiittää koko joukkuetta ja toimistoa. Olen RoKin bandwagonissa koko kevään ja toivon pitkää ja menestyksekästä kevättä tänne Rovaniemelle, Jarkko Harjula kommentoi siirtoaan.

Alla RoKin päävalmentajan ja toimitusjohtajan mietteet siirrosta:

- Aivan mahtava homma Jakelle. Aika monta vuotta on mies jääkiekkoa pelannut ja se, että hän saa nyt näytönpaikan Liigassa on hänelle henkilökohtaisesti tietysti hienoa. Toivon Jakelle pelkkää menestystä jatkossa. Joukkueelle tämä on toki tietynlainen isku. Jake on kantanut isoa vastuuta varsinkin hyökkäyssuuntaan ja erikoistilanteissa. Tämä avaa nyt muille mahdollisuuksia isommassa roolissa ja antaa mahdollisuuden nousta esiin. Lisäksi verkot ovat tottakai vesillä ja vahvistuksia kevääksi etsitään, päävalmentaja Sakari Salmela kommentoi.

- Jos jollekin, niin Jarkolle tämän suo. Isossa kuvassa hieno juttu, että meiltä lähtee sodankyläläinen kiekkoilija liigaan. Ei sinne kovin montaa lappilaista kiekkoilijaa ole päässyt. Tämän kauden osalta tämä taas aiheuttaa ison haasteen, kun kultakypärä lähtee tässä vaiheessa pois. Olemme hakeneet puolustuspäähän vielä yhtä vahvistusta ja nyt pitää löytää aivan ykköskorin hyökkääjä myös. Eli uusia sopimusuutisia tiedossa ennen siirtorajan umpeutumista, toimitusjohtaja Janne Hyvärinen kertoo.