CCMNapapiirin BetoniHartwallBRPLapin KansaMehiläinenHockey Base OyMTVKivikylän Kotipalvaamo Oy

RoKi ja Henri Joki-Erkkilä pahoittelevat torstain Hokki -ottelun taklaustilannetta

RoKi ja Henri Joki-Erkkilä pahoittelevat torstain Hokki -ottelun taklaustilannetta

RoKi ja Henri Joki-Erkkilä pahoittelevat eilisen Hokki - RoKi -ottelun loppuhetkillä tapahtunutta tilannetta, jossa Joki-Erkkilän taklaus kohdistui Hokin Christoffer Seppelinin päähän.

- Taklaus osui Sepeä (Seppelin) päähän, mitä ei tietenkään saisi missään tapauksessa tapahtua. Pelaajana kannan siitä täyden vastuun. Tapahtuneeseen ei liity millään tavalla tahallisuus tai halu vahingoittaa, saati vastustajan epäkunnioitus. Tunnen Sepen myös kaukalon ulkopuolella - olemme hyviä kavereita, Joki-Erkkilä sanoo.

Joki-Erkkilä kertoo tilanteesta ja ajassa 59:57 tapahtuneesta taklauksesta seuraavasti:

- Kun Hokki voitti aloituksen, niin tiedostin että aikaa on jäljellä muutamia sekunteja, ja mahdollisuus kiekon riistoon ja sitä kautta maalipaikkaan on olemassa. Tiedostin myös, että vastustajan pelaaja on Seppelin. En ehtinyt reagoida Sepen asentoon ennen kontaktia ja taklaus osui häntä päähän.

Joki-Erkkilä ja Seppelin ovat käsitelleet asian tapahtuneen jälkeen.

- Päällimmäisenä mielessä on tietenkin säikähdys ja Sepen toipuminen pelikuntoon. Olen hänen kanssaan käsitellyt asian heti pelin jälkeen ja myös tänään olemme viestitelleet. Esitin pahoittelut ja sovittiin asia meidän välillä. Todella ikävä tilanne, josta me kaikki voimme oppia.

RoKi ja Joki-Erkkilä toivovat Seppelinille pikaista paranemista.

- Oli huojentavaa kuulla Sepeltä, että hän pääsi yöksi kotiin ja voi hyvin. Toivotaan, ettei jälkikäteenkään tule vakavampia oireita, Joki-Erkkilä sanoo.

Kuva: Arno Hämäläinen