CCMNapapiirin BetoniHartwallBRPLapin KansaMehiläinenHockey Base OyMTVKivikylän Kotipalvaamo Oy
RoKi Hockey
RoKi Hockey

Joonas Alanne sopimukseen - RoKi valmiina kauden avaukseen

Joonas Alanne sopimukseen - RoKi valmiina kauden avaukseen
Joonas Alanne sopimukseen - RoKi valmiina kauden avaukseen

RoKi saa tärkeän vahvistuksen perjantaina alkavaan Mestis-kauteen ja kotiyleisö erittäin mielenkiintoisen pelaajan seurattavaksi. Hyökkääjä Joonas Alanne on solminut kasvattiseuransa kanssa Mestis-kauden 2020-21 kattavan sopimuksen. Sopimus mahdollistaa Alanteelle siirtymisen kuluvan kauden aikana Liigaan tai ulkomaiden ammattilaissarjoihin.

223 Liiga-ottelun kokemuksen omaava RoKi-kasvatti on tärkeä vahvistus niin kaukaloon kuin pukukoppiinkin. Alanne, 29, on viimeksi pukenut RoKi-paidan päälleen sarjaottelussa yhdeksän vuotta sitten keväällä 2011. Alanne pelasi kaksi edellistä kautta Aasian Liigassa Nikko Ice Bucksissa - vyölle kertyi yhteensä 70 ottelua ja 54 tehopistettä.

- Mahtavaa päästä pelaamaan takaisin Kirnuun kotiyleisön eteen RoKi -logolle. Haetaan viikonlopulta hyvä startti kauteen. Yritän repiä ja raastaa siniselle paidalle sen mitä itsestä lähtee irti. Haluan antaa täyden panoksen joka päivä ja keskittyä täysillä joka hetkeen. Tullaan takuulla pelaamaan vauhdikasta ja mielenkiintoista kiekkoa - tervetuloa katsomaan pelejä, Alanne sanoo.

- Alanne tuo tulivoimaa hyökkäykseen. Hän on rauhallinen ja kokenut kaveri, joka tuo kokemusta ja järjen ääntä joukkueeseen. Loistava yleispelaaja ja maalintekijä, ja vielä lisäksi Rovaniemen poikia. Mahtava juttu saada Jone takaisin Kirnuun, RoKin päävalmentaja Santeri Immonen sanoo.

Mestis-kausi starttaa viikonloppuna

Mestis-kausi alkaa perjantaina 25.9. RoKin osalta vierasottelulla Kajaanin Hokkia vastaan. Lauantaina 26.9. RoKi saa kauden ensimmäisessä kotiottelussa vastaansa Iisalmen Peli-Karhut.

Tietoa lipunmyynnistä ja otteluiden järjestelyistä TÄSTÄ linkistä.