CCMNapapiirin BetoniHartwallBRPLapin KansaMehiläinenHockey Base OyMTVKivikylän Kotipalvaamo Oy

KÄRPPÄ-PELIN LIPUNMYYNTI ON KÄYNNISTYNYT

KÄRPPÄ-PELIN LIPUNMYYNTI ON KÄYNNISTYNYT
KÄRPPÄ-PELIN LIPUNMYYNTI ON KÄYNNISTYNYT
KÄRPPÄ-PELIN LIPUNMYYNTI ON KÄYNNISTYNYT

Rovaniemellä jääkiekkokausi avataan erittäin mielenkiintoisella ottelulla, sillä RoKi saa vastustajakseen Oulun Kärppien Liiga -miehistön 19.8. pelattavassa ottelussa. Ottelu pelataan Lappi Areenalla.

Ottelun pääsyliput ovat nyt myynnissä Ticketmasterin kanavissa. Lippuja on saatavilla Ticketmasterin verkkokaupan lisäksi Rovaniemellä seuraavista myyntipisteistä: Prisma Rovaniemi, Korundi ja Osviitta Kauppakeskus Rinteenkulmassa.

Lippujen hinnat Kärpät -otteluun:

  • 16€ aikuiset
  • 14€ aikuiset S-Etu (saatavilla vain Rovaniemen Prismasta)
  • 13€ kausikorttilaisten alehinta
  • 13€ eläkeläiset
  • 10€ kausikorttilaisten alehinta eläkeläisille
  • 10€ opiskelijat
  • 5€ lapset (7-15 v.)

Pääsylippuja on tarjolla mahdollisimman turvallisen ottelutapahtuman takaamiseksi vain joka toiselle istuimelle. Samaa perhettä tai seuruetta olevat voivat kuitenkin istua vierekkäin, mutta vierekkäisiä lippuja ei ole mahdollista varata. Kausikorttilaisille on lähetetty sähköpostilla ohjeet alehinnan lunastamiseksi.

OTTELUJÄRJESTELYT

Ottelutapahtuma järjestetään terveysviranomaisten voimassa olevien ohjeiden ja suositusten mukaisesti. Ottelun maksimikapasiteetti tulee olemaan 1500 katsojaa. Lappi Areenan katsomokapasiteetti tulee olemaan jaettuna kolmeen katsomolohkoon sekä aitioihin. Jokaisessa katsomolohkossa on omat palvelut (wc:t ja kioski- ja ravintolapalvelut), sekä sisäänkäynnit. Katsomolohkoissa on käytössä vain joka toiset istuimet (perheenjäsenet ja samaa seuruetta olevat voivat istua vierekkäin).

Jo tässä vaiheessa toivomme katsojia huomioimaan riittävät turvavälit, yskäisemään hihaan tai mieluiten kertakäyttönenäliinaan ja huolehtimaan käsihygieniasta (tapahtumassa käsidesiä on tarjolla usealla pisteellä, sekä wc:ssä käsienpesumahdollisuus). Lisäksi toivomme flunssan oireita omaavia jättämään saapumatta otteluun.

Katsomokapasiteetti on jaettu kolmeen lohkoon, sekä aitioihin. Kaikkiin lohkoihin on oma sisäänkäynti. Oheisesta kartasta voit tarkistaa sisäänkäynnin otteluun.

Tehdään tapahtumasta yhdessä mahdollisimman turvallinen kaikille katsojille.

kartta_1920x1080.jpg