CCMNapapiirin BetoniHartwallBRPLapin KansaMehiläinenHockey Base OyMTVKivikylän Kotipalvaamo Oy

Kausarihaaste kaudelle 2021-22 on käynnissä!

Kausarihaaste kaudelle 2021-22 on käynnissä!

RoKi järjestää kausarihaastekampanjan 12.2.-14.3.2021

RoKi haastaa jälleen kaikki lappilaisen jääkiekon ja urheilun ystävät mukaan kausikorttihaaste -kampanjaan.

Haastekampanjan kautta kauden 2021-22 kausikortti on tarjolla tuttuun -ja erittäin edulliseen 65€ hintaan ilman merkittyä istumapaikkaa. Merkityllä istumapaikalla varustettu kausikortti on tarjolla hintaan 89€.

Kausikortin hankkiminen on jo itsessään hieno tapa tukea seuraa. Mikäli kuitenkin haluat tukea toimintaamme haastavassa taloudellisessa tilanteessa vielä enemmän, kuin kausikortin arvon verran, niin sinulla on mahdollisuus maksaa kausikortista korotettu hinta. Jokainen tukieuro on äärimmäisen tärkeä, ja kausikortin hankkiminen perushinnalla on jo itsessään erittäin hieno ele.

Ottelua kohti kortin hinnaksi jää vain 2,60€, eli neljän normaalin ottelulipun hinnalla pääset seuraamaan Suomen Viihdyttävintä Lätkää koko kauden ajan.

Kausikortin voi maksaa kampanjan toteuduttua myös yleisimmillä tyky-maksutavoilla.

VARAA KAUSIKORTTISI TÄSTÄ LINKISTÄ

Kausikorttihaasteen ideana on tarjota Mestis-otteluiden näkeminen koko runkosarjan ajan erittäin edullisesti. Haastekampanja toteutuu, mikäli kausikortteja varataan kampanjan aikana yhteensä 1400 kpl.

Kausikorttihaaste on toteutettu onnistuneesti kolmena edellisenä vuonna. Kortin lunastamalla olet mukana mahdollistamassa jatkossakin Mestis-tason jääkiekon jatkuvuutta paikkakunnalla, sekä edullisen tavan nauttia Suomen Viihdyttävimmästä Lätkästä! Tilaa oma korttisi, pyydä mukaan myös kaverit ja tutut – toteutetaan kampanja jälleen yhdessä!

Kausikortti on samalla etukortti, joka oikeuttaa eri yritysten tarjouksiin. Etujen hyödyntämisen kautta asiakas voi parhaimmillaan säästää kausikortin arvon. Eduista viestitään kausikorttiasiakkaille uutiskirjeellä ja lisäksi ne päivittyvät RoKin nettisivuille.

Kausikorttilaisen sisäänpääsy otteluihin on jälleen etusijalla, mikäli kauden aikana tulee yleisörajoituksia.

Tervetuloa Mestis-viihteen pariin myös kaudella 2021-22!

Tukikortit LSHP:n nuorisopsykiatrian poliklinikalle

Kausarihaasteen yhteydessä sinulla on mahdollisuus tehdä hyvää kanssamme.

Halutessasi voit ostaa LSHP:n nuorisopsykiatrian poliklinikalle lahjoitettavan kausikortin, ja näin ilahduttaa ja aktivoida vaikeammassa asemassa olevia nuoria. Nuorisopsykiatrian poliklinikalla tutkitaan ja hoidetaan nuoria, joiden psyykkinen hyvinvointi ja toimintakyky ovat vakavasti uhattuina. Poliklinikan toiminta on yhteistyötä nuoren, perheen ja nuoren lähiverkoston kanssa.

Samalla tämä on hieno tapa kohdistaa lisätukea myös seuralle. Myös nämä tukikortit ovat tilattavissa oheisen varauslomakkeen kautta. Tukikortin hinta on 65 € / kpl.

Kampanjan päätyttyä kortit luovutetaan nuorisopsykiatrian osaston käyttöön.

Kausarihaasteen infot

Lisätiedot

  • toimisto@rokihockey.fi / 040 529 4160