CCMNapapiirin BetoniHartwallBRPLapin KansaMehiläinenHockey Base OyMTVKivikylän Kotipalvaamo Oy

Kausikorttihaaste päättyy huomenna - vielä ehdit osallistua

Kausikorttihaaste päättyy huomenna - vielä ehdit osallistua

Kausikorttihaastetta on jäljellä vielä huomiseen, eli 14.3. sunnuntai-iltaan asti, mutta nyt jo voimme todeta kampanjan toteutuvan!

Olemme erittäin kiitollisia teille kaikille kampanjaan mukaan lähteneille! Tämä on jälleen kerran uskomattoman hieno osoitus yhteisöllisyydestä ja sitoutuneisuudesta, joka paikallisen jääkiekon ympärillä vallitsee. Sen merkitys on entistä tärkeämpi tällaisina vaikeina aikoina.

Lämpimät kiitokset teille kaikille – tästä on hyvä lähteä rakentamaan Mestis-kautta 2021-22!

Vielä ehdit varata kortin omaan käyttöön, tai LSHP:n nuorisopsykiatrian poliklinikalle lahjoitettavaksi

Jos vielä mietit kortin varaamista, niin nyt on oikea hetki. Mikäli et itse pääse peleihin niin kausari on mainio lahja lähipiiriin kuuluvalle, tai vaihtoehtoisesti kortin voi lahjoittaa kauttamme LSHP:n nuorisopsykiatrian poliklinikalle, jossa siitä on varmastikin iloa ja piristettä.

Varauksen voit tehdä tästä linkistä.

Kampanjan toteutuminen on varmistunut

Kauden 2021-22 kausarihaasteen myötä kausikortin alhainen hinta toteutuu, sillä kampanjalle asetettu minimiraja 1400 korttia tulee täyttymään sunnuntaihin 14.3. mennessä.

Haastekampanjan kautta kauden 2021-22 kausikortti on tarjolla tuttuun -ja erittäin edulliseen 65 € hintaan ilman merkittyä istumapaikkaa. Merkityllä istumapaikalla varustettu kausikortti on tarjolla hintaan 89 €.

Ottelua kohti kortin hinnaksi jää vain 2,60 €, eli neljän normaalin ottelulipun hinnalla pääset seuraamaan Suomen Viihdyttävintä Lätkää koko kauden ajan.

Kausikortin voi maksaa kampanjan toteuduttua myös yleisimmillä tyky-maksutavoilla.

Kausikortin hankkiminen on jo itsessään hieno tapa tukea seuraa. Mikäli kuitenkin haluat tukea toimintaamme haastavassa taloudellisessa tilanteessa vielä enemmän, kuin kausikortin arvon verran, niin sinulla on mahdollisuus maksaa kausikortista korotettu hinta. Jokainen tukieuro on äärimmäisen tärkeä, ja kausikortin hankkiminen perushinnalla on jo itsessään erittäin hieno ele.

VARAA KAUSIKORTTISI TÄSTÄ LINKISTÄ

Kausikorttihaasteen ideana on tarjota Mestis-otteluiden näkeminen koko runkosarjan ajan erittäin edullisesti. Haastekampanja toteutui, sillä kampanjan varausten minimiraja ylittyy.

Kausikorttihaaste on toteutettu onnistuneesti neljänä vuonna. Kortin lunastaneet ovat mukana mahdollistamassa Mestis-tason jääkiekon jatkuvuutta paikkakunnalla, sekä edullisen tavan nauttia Suomen Viihdyttävimmästä Lätkästä! Tilaa oma korttisi, pyydä mukaan myös kaverit ja tutut!

Kausikortti on samalla etukortti, joka oikeuttaa eri yritysten tarjouksiin. Etujen hyödyntämisen kautta asiakas voi parhaimmillaan säästää kausikortin arvon. Eduista viestitään kausikorttiasiakkaille uutiskirjeellä ja lisäksi ne päivittyvät RoKin nettisivuille.

Kausikorttilaisen sisäänpääsy otteluihin on jälleen etusijalla, mikäli kauden aikana tulee yleisörajoituksia.

Tervetuloa Mestis-viihteen pariin myös kaudella 2021-22!

Lue lisää kausarihaasteesta tästä linkistä