CCMNapapiirin BetoniHartwallBRPLapin KansaMehiläinenHockey Base OyMTVKivikylän Kotipalvaamo Oy

LÄTKÄSSÄ LAPPIIN -ILMAISOTTELU

LÄTKÄSSÄ LAPPIIN -ILMAISOTTELU

Lauantaina 18.3.2023 klo 17:00 pelattava RoKi - IPK -ottelu on ilmaisottelu.

Lätkässä Lappiin -ilmaisottelu on järjestetty nykyisessä muodossaan jo kaudesta 2017-18. Tapahtuman ideana on tuottaa iloa ja piristystä rovaniemeläisten arkeen ja mahdollistaa viihdettä kaikille rovaniemeläisille lähtökohdista riippumatta. 💙

Tapahtuma on kerännyt vuosien varrella huikean määrän yleisöä Lappi Areenalle.

YRITYSTEN MAHDOLLISTAMA TAPAHTUMA

Oheisessa kuvassa näet vuoden 2023 ilmaisottelutapahtuman mahdollistavat yritykset. Lämmin kiitos kaikille mukana oleville yrityksille!

TAPAHTUMAINFO

Otteluun on ilmainen sisäänpääsy. Sisäänpääsyyn et tarvitse ollenkaan pääsylippua. Istumapaikan voit valita muuten vapaasti, mutta merkityt istumapaikat tulee jättää vapaaksi. Toivomme katsojien varautuvan saapuessa turvatarkastukseen ja saapuvan ottelutapahtumaan ajoissa.
Lappi Areenan ovet avataan yleisölle lauantaina klo 16.

Pysäköintitilaa Lappi Areenalla on rajoitetusti. Suosittelemme yleisölle kimppakyytejä sekä käyttämään julkisia kulkuvälineitä.
Pysäköinnissä avustavat tarvittaessa liikenteenohjaajat.

Hockey Night in Rovaniemi -studiossa on lauantaina vaihtuvat studiovieraat erätauoilla Petri "Keppi" Keihäskosken haastattelussa. Vuoden 2023 ilmaisottelussa nähdään paikalla myös vieras musiikkimaailman tähtitaivaalta.
Jälkipelit pelataan heti ottelun päätyttyä Temrex Clubilla, jossa haastattelussa on kotijoukkueen päävalmentaja Maso Lehtonen sekä pelaajavieras.

Mukana menossa ilmaisottelussa myös ottelutapahtumistamme tutut ottelujuontaja Petra ja DJ Deme.

Ottelutapahtumassa voit tutustua RoKin junnutoimintaan areenan pääkäytävällä ja testata jääkiekon lajitaitoja ohjatuilla aktiviteettipisteillä.
Santa Claus Golf on lisäksi mukana ottelutapahtumassa omalla esittelypisteellään.

Overpower premium ajosimulaattorit myös esillä Lappi Areenan pääaulassa. Viidelle nopeimmalle simulaattorikuskille luvassa yllätys palkintoja!

Ottelun erätauoilla kilpaillaan tuttuun tapaan Routalämäri ja Subway-kiekkokisa.

Tule siekin, ja pyydä kaverit ja naapurit mukaan!

Lämpimästi tervetuloa nauttimaan mukavasta tapahtumasta!