CCMNapapiirin BetoniHartwallBRPLapin KansaMehiläinenHockey Base OyMTVKivikylän Kotipalvaamo Oy

LAURI HUHDANPÄÄ LOPPUKAUDEKSI ROKIIN

LAURI HUHDANPÄÄ LOPPUKAUDEKSI ROKIIN

RoKi Hockey on solminut loppukauden kattavan pelaajasopimuksen Lauri Huhdanpään kanssa.

Lauri Huhdanpää, 28, on tuttu näky Mestiksestä, hän on edustanut Mestis-urallaan Joensuun Jokipoikia (nyk. Joensuun Kiekko-Pojat), Keuruun Keupa HT:ta, Iisalmen Peli-Karhuja sekä Tampereen KooVeeta.

Kaikenkaikkiaan Mestiksessä hänelle on kertynyt vyölle 215 runkosarjaottelua, joissa on syntynyt tehot 35+82=117. Huhdanpään palkintokaapista löytyy myös Mestiksen mestaruus KeuPa HT:n riveistä kaudelta 2017-2018.

Viimeiset kolme kautta monikäyttöinen hyökkääjä on pelannut ulkomailla Puolan pääsarjassa ja Slovakian toisella sarjatasolla. Tällä kaudella hän on pelannut Puolan pääsarjassa STS Sanokissa 19 ottelua tehopistein 9+7=16.

Alla Huhdanpään, Salmelan ja Mikkolan kommentit sopimuksesta:

- Hyvillä mielin tulen RoKiin, RoKi on hyvä organisaatio ja olen kuullut kaikilta pelkkää hyvää sieltä. Rovaniemellä on aina ollut hyvä fiilis pelata ja hienot fanit, joten innoissani hyppään mukaan ja toivotaan kevään jatkuvan pitkälle, Lauri Huhdanpää kommentoi.

- Huhdanpää on jalkava ja monikäyttöinen pelaaja. Hän tuo meille syvyyttä hyökkäykseemme ja vaihtoehtoja erikoistilanteisiin, päävalmentaja Sakari Salmela kommentoi.

- Pelaajamarkkinat olivat haastavat. Tarkoituksenamme oli löytää hyökkäykseemme kokeneempaa pelaajaa ja Huhdanpäästä löydettiin sellainen, urheilutoimenjohtaja Jani Mikkola kommentoi.