CCMNapapiirin BetoniHartwallBRPLapin KansaMehiläinenHockey Base OyMTVKivikylän Kotipalvaamo Oy

Mahtava lätkäviikonloppu: Pe 26.11. RoKi - Joensuun Kiekko-Pojat sekä La 27.11. RoKi - Ketterä

Mahtava lätkäviikonloppu: Pe 26.11. RoKi - Joensuun Kiekko-Pojat sekä La 27.11. RoKi - Ketterä

RoKi palaa Lappi Areenalle tuplakotipelien merkeissä 26.-27.11.

  • Perjantaina 26.11. klo 18:30 vs. Joensuun Kiekko-Pojat
  • Lauantaina 27.11. klo 17:00 vs. mestarijoukkue Imatran Ketterä

Molemmat ottelut ovat erittäin mielenkiintoiset, sillä kyseessä on sarjan eliittivastustajat. Joensuun Kiekko-Pojat on vahvassa nousussa, ja Imatran Ketterä luonnollisesti mestarijoukkueena on aina himoittu päänahka.

Lauantain pelissä yleisölle lisämielenkiintoa tarjoaa jälleen myös Hockey Night in Rovaniemi studio, jossa vieraana RoKi-legenda "taikuri" Vesse Inkeröinen.

Lapin Kansan etu tilaajille: liput -50 %

Lapin Kansa tarjoaa synttäreiden kunniaksi liput viikonlopun molempiin otteluihin tilaajille -50% alennuksella!

Alennusliput saatavilla vain Lappi Areenan lipunmyyntipisteeltä / ovelta 1 h ennen otteluiden alkua. Lunasta etu Lapin Kansa -sovelluksesta tai tästä linkistä.

Muilta osin pääsyliput ovat saatavilla Ticketmasterin kanavissa tästä linkistä. Rovaniemen Prismasta -3€ alennus aikuisten lipusta S-Etukortilla. Pääsylippuja on saatavilla myös Lappi Areenan pääoven sisäänkäynneiltä 1 h ennen ottelua alkaen.

Klubiliput ovat varattavissa sähköpostitse osoitteesta toimisto@rokihockey.fi

Lisätietoja uudesta Temrex Clubista ja lipuista löydät tästä linkistä.

Temrex Clubin jälkipelit ottelun jälkeen ovat kaikille avoinna - haastattelussa päävalmentaja Maso Lehtonen ja illan ratkaisupelaajat.

Info kausikorttilaiselle

Kausikortin omaavat pääsevät normaalisti sisään otteluun näyttämällä kausikorttia sisäänkäynnillä järjestyksenvalvojalle.

Mikäli et ole vielä hakenut kausikorttiasi, niin saat haettua ja/tai lunastettua kortin Lappi Areenan pääsisäänkäynnillä sijaitsevalta kausikorttien jakopisteeltä ennen molempia otteluita 1 h ennen ottelua alkaen.

Infot otteluihin saapuville

Tällä hetkellä Rovaniemellä ei ole voimassa rajoituksia yleisötilaisuuksiin liittyen.

Kasvomaskin käyttö on suositeltavaa alueellisen linjauksen mukaisesti, mutta aiemmin voimassa ollut Jääkiekkoliiton vaatimus kasvomaskin käytöstä ei ole enää voimassa.

Toivomme lisäksi katsojia huomioimaan riittävät turvavälit ja huolehtimaan käsihygieniasta (tapahtumassa käsidesiä on tarjolla usealla pisteellä, sekä wc:ssä käsienpesumahdollisuus).

Lisäksi toivomme flunssan oireita omaavia jättämään saapumatta otteluun.

Lämpimästi tervetuloa viihtymään! 💙