CCMNapapiirin BetoniHartwallBRPLapin KansaMehiläinenHockey Base OyMTVKivikylän Kotipalvaamo Oy

Mestiksen hallitus kokoontui - Mestis pyrkii löytämään ratkaisun kauden jatkumiselle

Mestiksen hallitus kokoontui - Mestis pyrkii löytämään ratkaisun kauden jatkumiselle

Mestiksen hallitus kokoontui tänään maanantaina 25. tammikuuta keskustelemaan kauden jatkumisesta.

Mestis-seurat totesivat yhdessä, että kaikilla on halu jatkaa pelaamista, kunhan se on taloudellisesti kestävällä pohjalla. Mestiksen hallitus kokoontuu uudestaan heti, kun päätös mahdollisesta valtionavustuksesta on tiedossa, mutta kuitenkin viimeistään 3. helmikuuta.

- Haluamme selvittää kaikki mahdolliset vaihtoehdot, jotta voisimme pelata vaikka ilman yleisöä. Totesimme yhdessä, että tuntuisi pahalta päättää kauden päättämisestä jos on pienikin mahdollisuus jatkaa pelaamista, kommentoi Mestiksen operatiivinen johtaja Olli Aro.

Mestiksellä on arvioitavana useita lisätuloja mahdollistavia toimia, joista keskeisimpänä on valtiontuki. Mestis odottaa päätöstä OKM:lta valtionavusta helmikuun alkupuolella.

- Halusimme odottaa tähän päivään asti aluehallintovirastojen päätöksiä koskien mahdollisten yleisötapahtumien sallimista. Oletettavissa on tällä hetkellä, että yleisörajoitukset tapahtumien osalta jatkuvat pitkälle kevääseen ja tämän takia haluamme vielä selvittää perin pohjin kaikki mahdolliset vaihtoehdot pelaamiselle, vaikka ilman yleisöä, kommentoi Aro.

Lähde: Mestis.fi

Kuva: Toni Eskelinen