CCMNapapiirin BetoniHartwallBRPLapin KansaMehiläinenHockey Base OyMTVKivikylän Kotipalvaamo Oy
RoKi Hockey
RoKi Hockey

Niko Sihvonen jatkaa, ja Santeri Peltola uutena pelaajana hyökkäykseen

Niko Sihvonen jatkaa, ja Santeri Peltola uutena pelaajana hyökkäykseen
Niko Sihvonen jatkaa, ja Santeri Peltola uutena pelaajana hyökkäykseen

Puolustaja Niko Sihvonen jatkaa RoKissa myös tulevalla kaudella. Uutena pelaajana Rovaniemelle siirtyy hyökkääjä Santeri Peltola. Molempien pelaajien sopimukset kattavat Mestis-kauden 2022-23.

"Kirnuun Mestiksen parhaan kotiyleisön eteen"

Vuosi sitten Rovaniemelle saapunut puolustaja Niko Sihvonen jatkaa RoKissa. Sihvonen pelasi viime kaudella runkosarjassa täydet 52 ottelua tehden 12 tehopistettä. Pudotuspelien 9 ottelussa tehosaldo ei karttunut. Vahvasta luistelustaan ja kiekollisista taidoista tunnetulla Sihvoselle on ensi kaudella mahdollisuus ottaa entistä isompaa roolia.

- Kunnia päästä pukemaan taas tulevalla kaudella RoKi paita päälle, ja pelaamaan Kirnuun Mestiksen parhaan kotiyleisön eteen. Uskon Rovaniemen olevan paras paikka kehittymiseen niin pelaajana, kuin ihmisenäkin. Tehdään ensi kaudesta vielä unohtumattomampi, Sihvonen sanoo.

- Sihvonen omaa erinomaisen potentiaalin nousta Mestiksen kärkipakkien joukkoon. Niko tekee kovasti töitä oman kehityksensä eteen, ja omaa erinomaiset hyökkäystaidot. Uskon, että ensi vuonna hän lyö itsensä läpi Mestiksen kärkeen, päävalmentaja Maso Lehtonen sanoo.

"Omaa juuri oikeanlaisen työmoraalin meidän joukkueeseen"

Hyökkääjä Santeri Peltola siirtyy Rovaniemelle Tapparan U20 -joukkueesta. Peltola, 22, on pelannut U20 SM-sarjaa Tapparassa peräti 180 ottelua, tehden 111 tehopistettä. Peltola aloitti tällä viikolla myös varusmiespalveluksensa Jääkäriprikaatissa.

- Santeri on kuulunut pitkään Tapparan U20-joukkueen kärkipelaajiin, ja omaa juuri oikeanlaisen työmoraalin meidän joukkueeseen. Uskon, että hän tulee kehittymään isoin harppauksin, Lehtonen sanoo.

- Erittäin odottavin ja huikein fiiliksin lähden Lappiin. Olen kuullut paljon RoKin hyvästä työstä ja uskon, että Rovaniemellä pystyn kehittymään pelaajana ja nauttimaan pelaamisesta. Täällä oli viime kaudella jo hyvä buumi, niin eiköhän yhdessä pidetä huoli siitä, että sama meno jatkuu tulevallakin kaudella, Peltola sanoo.

SOPIMUSPELAAJAT KAUDELLE 2022-23

RoKilla on sopimukset kahdeksan puolustajan ja 13 hyökkääjän kanssa kaudelle 2022-23.