CCMNapapiirin BetoniHartwallBRPLapin KansaMehiläinenHockey Base OyMTVKivikylän Kotipalvaamo Oy

Puolustaja Elias Ulander RoKiin - Kokoonpanossa myös muuta liikettä

Puolustaja Elias Ulander RoKiin - Kokoonpanossa myös muuta liikettä

Puolustaja Elias Ulander siirtyy RoKiin toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella Helsingin IFK:sta. Ulander debytoi RoKi-paidassa jo huomenna keskiviikkona, kun RoKi kohtaa SaPKo:n Savonlinnassa.

Ulander, 22, on nuoresta iästään huolimatta jo varsin kokenut pelaaja, sillä hän on pelannut 75 Liiga-ottelua runkosarjassa ja yhden pudotuspeleissä, sekä yhdeksän Champions Hockey League -ottelua. Ulanderin vyöltä löytyy myös Nuorten SM-liigan puolustajien pistepörssin voitto, sekä valinta parhaaksi puolustajaksi.

Hyökkääjä Toni Nurminen palaa rinkiin

Suomi-Sarjassa Raahe-Kiekossa syyskauden pelannut RoKi-kasvatti Toni Nurminen, 22, palaa RoKin rinkiin ainakin vuodenvaihteeseen asti. Nurminen on pelannut Raahe-Kiekossa syksyn aikana 22 ottelua tehden 10 tehopistettä. Nurminen on RoKin kokoonpanossa jo keskiviikon ottelussa Savonlinnassa.

Olli Iisakan tilannetta seurataan - Turkka Pumpanen palaa kaukaloon tammikuussa

Hyökkääjä Olli Iisakka on kärsinyt loukkaantumisesta, joka vaati jatkotutkimuksia. Iisakan poissaolon pituus selvinnee tämän viikon aikana - vielä on liian aikaista sanoa onko kyse parista viikosta vai pidemmästä poissaolosta. Hyökkääjä Turkka Pumpanen kuntoutuu loukkaantumisesta, ja on palaamassa kaukaloon tammikuun puoliväliin mennessä. RoKin kokoonpanosta keskiviikon vierasottelusta on lisäksi sivussa Eetu Koivunen, Konsta Jaakola ja Tommi Ronkainen varusmiespalveluksen vuoksi.

Katso vieraspelit suorana Ruudusta, sekä Oliver's Cornerissa tai Pub Punapippurissa

RoKin vieraspelit ovat nähtävissä Ruutu+ -suoratoistopalvelun kautta. Rovaniemellä kisakatsomot löytyvät tuttuun tapaan Oliver's Cornerissa ja Pub Punapippurissa. Keskiviikon ottelu Savonlinnassa alkaa kello 18.30. RoKin seuraava kotiottelu pelataan 28.12. kello 17 - vastassa Kokkolan Hermes.

Loppuvuoden pelit:

  • Ke 18.12. klo 18:30 SaPKo - RoKi
  • La 28.12. klo 17 RoKi - Hermes
  • Su 29.12. klo 17 Hermes - RoKi

Kuva: Tommy Jokelainen