CCMNapapiirin BetoniHartwallBRPLapin KansaMehiläinenHockey Base OyMTVKivikylän Kotipalvaamo Oy

PUOLUSTAJA EMIL LAMPINEN SOPIMUKSEEN ROKIN KANSSA

PUOLUSTAJA EMIL LAMPINEN SOPIMUKSEEN ROKIN KANSSA

RoKi Hockey on solminut vuoden mittaisen pelaajasopimuksen oman kasvattinsa puolustaja Emil Lampisen kanssa.

Emil Lampinen, 21, on RoKin omia kasvatteja. Viimeiset neljä kautta hän on pelannut pääosin RoKin U20 -joukkueessa, mutta vyölle on kertynyt myös muutama ottelu Mestiksessäkin. Nuori puolustaja on pelannut kaikenkaikkiaan RoKin U20 joukkueessa U20 Sm-sarjaa yhteensä 121 ottelua tehopistein 22+30=52 ja Mestiksessä yhteensä 5 ottelua tehopistein 1+0=0.

Alla Lampisen ja päävalmentaja Sakari Salmelan kommentit sopimuksesta:

- Erittäin hienoa päästä pukemaan edustuksen paita ensi kaudella päälle. RoKin junioripolun läpi käyneenä tämä on henkilökohtaisesti erittäin iso juttu. Näytönhalut ovat todella kovat ja en malta odottaa, että pääsen pelaamaan mestiksen parhaan kotiyleisön eteen, Emil Lampinen kertoo.

- Lisää omia nuoria sisään. Luistelu ja kiekollinen peli hyvällä tasolla. Loukkaantumisesta tuli ikävää taukoa viime kauteen, mutta loppukaudesta pääsi taas vauhtiin. Nyt kova kesä alle ja tavoittelemaan paikkaa pelaavassa rosterissa, Sakari Salmela kommentoi.

Kausikorttikampanja on käynnissä! Edulliset kampanjahinnat voimassa lauantaihin 8.6. saakka. Varmista oma paikkasi Kirnuun ensi kaudelle alla olevista linkeistä:

Lippu.fi & Mestis.lippu.fi