CCMNapapiirin BetoniHartwallBRPLapin KansaMehiläinenHockey Base OyMTVKivikylän Kotipalvaamo Oy

RoKi eteni Mestiksen välieriin - Torstai-illan loppulukemat Iisalmessa 3-5 RoKille

Kuva: Teemu Kangas

RoKi eteni eilen torstaina Iisalmessa pelatun neljännen puolivälieräottelun jälkeen Mestiksen välieriin. Torstain ottelu päättyi Iisalmessa RoKin voittoon loppulukemin 3-5.
RoKi aloitti ottelun vahvasti ja siirtyi johtoon reilun seitsemän minuutin pelin jälkeen Arttu Rämön maalilla.
Vahvat otteet jatkuivat ensimmäisessä erässä ja RoKi siirtyi jo kahden maalin karkumatkalle erän loppupuolella Tom Grönblomin maalilla.
Toisen erän alkuun Valtteri Suni ja Heikki Huttunen onnistuivat maalinteossa ja kasvattivat vierasjoukkueen etumatkaa IPK:hon jo neljällä maalilla.
Kotijoukkueen kavennus nähtiin rangaistuslauksesta Nicolas Werbikin toimesta.
Toisen erän loppuun RoKin Miika Tiihonen siirsi RoKin jälleen neljän maalin karkumatkalle 1-5 osumalla.
Ottelun kolmannessa erässä kotijoukkue IPK onnistui maalinteossa kahdesti, mutta vahvasti puolivälieräsarjassa esiintynyt RoKi otti neljännen ja samalla viimeisen tarvittavan kiinnityksen välieräpaikkaan.
RoKin vastustaja Mestiksen välierissä on selvillä viimeistään ensi viikon alun aikana.
Välierien lipunmyynnin käynnistymisestä tiedotetaan RoKin nettisivuilla sekä sosiaalisen median kanavissa.