CCMNapapiirin BetoniHartwallBRPLapin KansaMehiläinenHockey Base OyMTVKivikylän Kotipalvaamo Oy
RoKi Hockey

ROKI HOCKEY OY:N TILIKAUSI 2022-2023 OLI VOITOLLINEN

ROKI HOCKEY OY:N TILIKAUSI 2022-2023 OLI VOITOLLINEN

RoKi Hockey Oy:n taloudellinen tulos tilikaudelta 1.5.2022 - 30.4.2023 oli 43 000 euroa voitollinen.

RoKi Hockey Oy piti yhtiökokouksen lauantaina 18.11.2023, jossa vahvistettiin viime kauden tilinpäätös. Talouden lisäksi yhtiö menestyi myös jäällä ottaen toisen peräkkäisen pronssimitalin Mestiksessä. Toimintavuosi oli kokonaisuudessaan työntäyteinen, talviklassikko-ottelut helmikuussa onnistuivat hyvin, edellisen kauden menestys palkittiin yleisöäänestystuloksella Lapin urheilugaalassa maakunnan vuoden sykähdyttävimpänä tapahtumana ja kauden kruunasi valinta vuoden Mestis seuraksi.

RoKi Hockey Oy:n hallituksen puheenjohtaja Pertti Heikkilä kommentoi mennyttä kautta ja avaa tulevaa.

”Mennyt kausi oli hyvin tapahtumarikas, saimme liikkeelle yli 56 000 katsojaa tapahtumiimme, joka on kova lukema huomioiden Rovaniemen ja maakunnan asukasmäärän. Urheilullinen menestys ja erinäiset huomionosoitukset kruunasivat hienon kauden. Talouden osalta kykenimme jatkamaan positiivista kehitystä, toki arjessa haasteita tältä osin edelleen on, mutta olemme oikealla tiellä.

Haasteista huolimatta olemme kyenneet panostamaan myös oman toiminnan kehittämiseen.

Lappi Areenalle saimme rakennettua yhteisvoimin uuden tilan ottelutapahtumien ohjaamiseen, toimistomme muutti aivan kaupungin keskustan ytimeen, ja vuoden vaihteessa saamme myyntiä tukevia elementtejä Areenalle.

Olemme ilmoittaneet tavoitteeksemme liigaan nousun muutaman vuoden periodilla.

Tällä hetkellä seuraamme mitä muutoksia mahdollisesti on vielä tulossa ja reagoimme sen myötä.

Haluamme menestyä, niin jäällä kun sen ulkopuolellakin. Tässä työssä Lappi Areenan upea äänekäs kotiyleisö sekä yhteistyökumppanimme talkoolaistemme kanssa ovat kulmakivet, joihin tukeudumme. Onnittelumme myös junioriorganisaatiolle kilpa ikäkausijoukkueiden menestyksestä, se on merkki laadukkaasta ja periksiantamattomasta työstä”