CCMNapapiirin BetoniHartwallBRPLapin KansaMehiläinenHockey Base OyMTVKivikylän Kotipalvaamo Oy

ROKI HOCKEYN VALMENNUS KAUDELLE 2023-24

ROKI HOCKEYN VALMENNUS KAUDELLE 2023-24

RoKi Hockeyn valmennus on valmis tulevalle Mestis-kaudelle.

Päävalmentaja Sakari Salmelan vetämässä valmennuksessa jatkavat viime kaudesta maalivahtivalmentaja Juha Soronen ja valmentaja Samu Hulkko. Uutena kasvona valmennukseen liittyy valmentaja Joonas Lehtonen.

Salmelan mukaan valmennus on löytänyt nopeasti yhteisen sävelen siitä minkälaisen joukkueen he haluavat kaukalossa nähtävän ensi kaudella.

Alla valmennusryhmän mietteitä tulevaa kautta koskien:

- Tosi hieno fiilis jatkaa töitä RoKissa ja Rovaniemellä. Näen, että meillä on jälleen hieno mahdollisuus ottaa yksi askel eteenpäin ja päästä vielä pidemmälle. Tämä kaupunki on ainutlaatuinen paikka valmentaa ja pelata jääkiekkoa tällä hetkellä. Olen viihtynyt kaupungissa erittäin hyvin ja seura on hoitanut asiat aina moitteetta, joten päätös jatkosta oli helppo tehdä. Kiitos luottamuksesta RoKille. Tämä on hyvä tilaisuus päästä kehittymään valmentajana ja ihmisenä, Samu Hulkko kommentoi.

- Hyvillä mielin uuteen kauteen. Vaikka mennyt kausi oli sinällään onnistunut, niin nälkää jäi parantamiseen. Paljon asioita on käyty läpi ja vielä sekin prosessi jatkuu, mutta hyvällä tiellä ollaan valmistautumisessa tulevaan kauteen, Juha Soronen kertoo.

- Tulen todella innoissani Rovaniemelle. Yhteistyöhön oli helppo lähteä, koska pelillinen ajattelu kohtaa Sakarin kanssa. Olen myös kuullut Lapin ihmisistä ja siellä vallitsevasta kiekkokulttuurista pelkästään hyvää. Suunta on viime vuosina ollut jyrkässä nousussa Mason ja kumppaneiden tekemän loistavan työn johdosta. RoKi saa minusta intohimoisen valmentajan, joka heittäytyy täysillä mukaan ja tekee määrätietoisesti töitä voittavan ja kehittyvän kulttuurin jatkamiseksi. Pyrimme luomaan valmennuksen kanssa hallille toimintaympäristön, minne on joka päivä mukava tulla ja siellä uskaltaa jokainen antaa kaikkensa, Joonas Lehtonen kommentoi.

Alla Salmelan ajatukset valmennusryhmästä:

- Samun sopimuksen myötä saadaan myös sopivasti jatkumoa edellis kaudesta kohti tulevaa. Samu on erittäin työteliäs valmentaja, hän heittää tehtaan takuulla itsensä likoon ja antaa oman panoksensa joukkueen menestymisen eteen.

- Juha on viimeisen päälle ammattilainen, hän on tehnyt jo vuosien ajan kovaa tulosta maalivahtien kanssa ja on iso apu valmennustiimille monella osa-alueella. On hienoa, että saadaan mies jatkamaan RoKissa.

- Pirkanmaan vahvistus Joonas tuo tiimiin paljon työtunteja ja sitä kautta vaatimustasoa jokaiselle osalliselle. Hänen vankkumaton innostuksena peliin yhdistettynä huipussa olevaan työmoraaliin on hieno lisä valmennuskoppiin.