CCMNapapiirin BetoniHartwallBRPLapin KansaMehiläinenHockey Base OyMTVKivikylän Kotipalvaamo Oy

RoKi vahvistaa puolustustaan

RoKi vahvistaa puolustustaan

Puolustaja Miks Tumanovs siirtyy RoKiin loppukauden kattavalla sopimuksella.

Tumanovsin hankinta tuli ajankohtaiseksi puolustuksen poissaolojen vuoksi. Hänen siirtyminen RoKiin oli mahdollista yhteistyökumppanien tuella. Tumanovsin kummiyrityksinä ovat UKK Express Oy, TDTS Oy, sekä Balance Partners Oy.

Isokokoinen (195 cm / 90 kg) latvialainen on pelannut kuluvalla kaudella Dinamo Rigan KHL-joukkueessa 6 ottelua, sekä Dinamon yhteistyöseuroissa Latvian pääsarjan Zemgalessa 18 ottelua ja Venäjän pääjuniorisarja MHL:n HK Rigassa 12 ottelua. Tumanovs, 20, haki pelipaikkaa loppukaudelle, sillä Dinamo Rigan osalta KHL:n runkosarja päättyi olympiataukoon.

- Olen erittäin innoissani liittyessäni RoKin joukkueeseen. Odotan pystyväni auttamaan joukkuetta menemään pitkälle pudotuspeleissä. Olen kuullut vain positiivista joukkueesta ja Rovaniemestä, joten en malta odottaa pääseväni pelaamaan, Tumanovs sanoo.

- Puolustuksen kapeuden ja siellä olevien vaivojen ja loukkaantumisten takia oli tarpeen laajentaa kokoonpanoa. Haluttiin karavaanin henkinen pelaaja, joka on menossa eteenpäin ja haluaa elää, sekä hengittää tätä asiaa. Miks tuo meille kokoa ja stabiiliutta pakistoon, kun kevään tärkeät pelit alkavat. Hän sopii ehdottomasti meidän laumaan, päävalmentaja Maso Lehtonen sanoo.

Tumanovs on joukkueen käytettävissä jo tämän viikon otteluissa.