CCMNapapiirin BetoniHartwallBRPLapin KansaMehiläinenHockey Base OyMTVKivikylän Kotipalvaamo Oy

RoKin kotiottelut avataan jälleen yleisölle keskiviikon 9.2. RoKi-FPS -ottelusta alkaen

RoKin kotiottelut avataan jälleen yleisölle keskiviikon 9.2. RoKi-FPS -ottelusta alkaen

Yleisö pääsee jälleen palaamaan Lappi Areenalle RoKin kotiotteluihin keskiviikon 9.2. RoKi-FPS -ottelusta alkaen ilman yleisömäärärajoituksia.

Viikon ottelut:

  • Ke 9.2. klo 18:30 RoKi - FPS
  • Pe 11.2. klo 18:30 RoKi - Joensuun Kiekko-Pojat
  • La 12.2. klo 16:00 RoKi - KeuPa HT

Anniskelua on rajoitettu 13.2. asti seuraavasti:

  • VIP-aitiot ja Temrex Club: Anniskelumyynti päättyy klo 20:00 ja juomat tulee nauttia klo 21:00 mennessä
  • Bar Harmaa Kulma, Karjala Pub ja Novelle: Anniskelumyynti päättyy klo 17:00 ja juomat tulee nauttia klo 18:00 mennessä.

Tapahtumat toteutetaan mahdollisimman turvallisesti. Koronapassi ei ole käytössä. Kasvomaskin käyttö on pakollista Mestiksen linjauksen mukaisesti. Toivomme katsojia huomioimaan riittävät turvavälit ja huolehtimaan käsihygieniasta (tapahtumassa käsidesiä on tarjolla usealla pisteellä, sekä wc:ssä käsienpesumahdollisuus). Lisäksi toivomme flunssan oireita omaavia jättämään saapumatta otteluun.Katsojille on istumapaikat.

Kausikortilla pääsee seuraamaan otteluita normaalisti.

Pääsyliput ovat saatavilla Ticketmasterin kanavissa. Rovaniemen Prismasta -3 alennus aikuisten lipusta S-Etukortilla. Pääsylippuja on saatavilla myös Lappi Areenan pääoven sisäänkäynneiltä. Suosittelemme pääsylipun hankkimista ennakkoon

Lämpimästi tervetuloa viihtymään Lappi Areenalle!

Lapin aluehallintoviraston 4.2. tekemän päätöksen yleisötilaisuuksien yleisömäärärajoitusten vapauttamisesta näet tästä linkistä.