CCMNapapiirin BetoniHartwallBRPLapin KansaMehiläinenHockey Base OyMTVKivikylän Kotipalvaamo Oy

Runkosarjan päätösviikko huipentuu Lätkässä Lappiin- ilmaisotteluun lauantaina

Runkosarjan päätösviikko huipentuu Lätkässä Lappiin- ilmaisotteluun lauantaina
Runkosarjan päätösviikko huipentuu Lätkässä Lappiin- ilmaisotteluun lauantaina


RoKi kohtaa tällä viikolla Kokkolan Hermeksen keskiviikkona ja Iisalmen Pelikarhut lauantaina Lappi Areenalla. Lauantain ottelu on jo jokavuotiseksi perinteeksi muodostunut Lätkässä Lappiin -ilmaisottelu, jota ovat mahdollistamassa joukko yhteistyökumppaniyrityksiä.
Keskiviikon kamppailu Hermestä vastaan käynnistyy klo 18:30 ja lauantaina kiekko putoaa Lappi Areenan jäähän klo 17. Ovet avataan yleisölle tuntia ennen ottelun alkua.
Keskiviikon otteluun hankit lippusi kätevästi ennakkoon osoitteesta Ticketmaster.fi, Rovaniemen Prisman infosta tai Rovaniemen Pannukakkutalosta Sampokeskuksesta.


Poimintoja runkosarjan päätösviikkoon

  • RoKi varmisti historian parhaan sijoituksensa Mestiksen sarjataulukossa perjantaina Vantaalla.
    Tämän viikon ottelut tulevat olemaan mielenkiintoisia ensi viikolla alkavia pudotuspelejä silmälläpitäen.
  • RoKi hakee keskiviikkona kuluvalle kaudelle ensimmäistä voittoa Hermeksestä. Joukkueiden edelliset kohtaamiset ovat olleet tiukkoja kamppailuita, joka on varmasti myös keskiviikkona tiedossa.
  • Lappi Areenalla on vieraillut tällä kaudella hieno määrä yleisöä ja RoKi johtaa tämän kauden yleisömäärätilastoa Mestiksessä. Runkosarjan aikana RoKin pelejä on ollut Lappi Areenalla sekä keskuskentällä ulkoilmaotteluissa 24.-25.2. seuraamassa yhteensä 38280 katsojaa. Lauantaina pelattava Lätkässä Lappiin -ilmaisottelu on ollut todella suosittu viime vuosina. Se on kerännyt vuosi toisensa jälkeen ennätysyleisön Lappi Areenan lehtereille.
    Ilmaisottelua on mahdollistamassa iso yhteistyökumppaneiden joukko. RoKi haluaa kiittää jo tässä vaiheessa ottelun mahdollistamisesta.

RoKi - Hermes ke 15.3.2023 klo 18:30 Lappi Areenalla, lipunmyynti-infot tästä linkistä
RoKi - IPK Lätkässä Lappiin -ilmaisottelu la 18.3.2023 klo 17:00 Lappi Areenalla, Ilmaisottelun info tästä linkistä