CCMNapapiirin BetoniHartwallBRPLapin KansaMehiläinenHockey Base OyMTVKivikylän Kotipalvaamo Oy

RUOTSALAISHYÖKKÄÄJÄ AXEL BLOM ROKIIN

RUOTSALAISHYÖKKÄÄJÄ AXEL BLOM ROKIIN

RoKi Hockey on solminut vuoden mittaisen pelaajasopimuksen Ruotsalaishyökkääjä Axel Blomin kanssa.

Axel Blom, 20, kiekkoili viime kaudella Ruotsissa U20 sarjassa ja Hockey Allsvenskanissa IF Björklövenin riveissä sekä lainalla Hockey Ettanissa Vännäs HC:n paidassa. Björklövenin U20 -joukkueessa Blom pelasi 5 ottelua runkosarjassa tehoin 2+8=10 ja karsinnoissa 14 ottelua tehopistein 6+6=12. Hockey Allsvenskanissa hän pelasi 14 ottelua ilman tehopisteitä. Hockey EttanissanVännäs HC:ssa lainalla ollessaan otteluita kertyi 18 tehoin 2+6=8.

Axel Blom eliteprospects

Alla Blomin ja päävalmentaja Sakari Salmelan kommentit sopimuksesta:

- Olen todella iloinen liittyessäni RoKiin. Tiedän, että RoKi on minulle hyvä paikka kehittyä pelaajana ja uskon, että Rovaniemellä pystyn myös sen seuraavan stepin urallani ottamaan. Haluan näyttää, että pystyn auttamaan joukkuetta omalla panoksellani taistelemaan sarjan kärkipaikoista. Odotan innolla muuttoani Rovaniemelle ja sitä, että pääsen pelaamaan huikean kotiyleisön edessä, Axel Blom kertoo.

- Axel pääsi jo viime kaudella haistelemaan yli kymmenen pelin verran Allsvenskanin vauhtia. Työteliäs ja eteenpäin pyrkivä pelaaja, hyvällä liikkeellä varustettuna. Uskomme kehityksen jatkumiseen ja siihen, että hän tulee lunastamaan paikkansa joukkueen vakirungossa, Sakari Salmela kommentoi.

Kausikorttikampanja on käynnissä! Edulliset kampanjahinnat voimassa lauantaihin 8.6. saakka. Varmista oma paikkasi Kirnuun ensi kaudelle alla olevista linkeistä:

Lippu.fi & Mestis.lippu.fi