CCMNapapiirin BetoniHartwallBRPLapin KansaMehiläinenHockey Base OyMTVKivikylän Kotipalvaamo Oy

SAMI SUNI JA JERE-MATIAS ALANEN JATKOSOPIMUKSIIN. JONNE BRYGGER KIEKKO-POJISTA ROKIIN.

SAMI SUNI JA JERE-MATIAS ALANEN JATKOSOPIMUKSIIN. JONNE BRYGGER KIEKKO-POJISTA ROKIIN.

Viime kaudesta tutut Sami Suni ja Jere-Matias Alanen vuoden jatkosopimuksiin.

Sami Suni

Suni esiintyi RoKin maalilla kuluneella kaudella runkosarjassa 29 ottelun verran torjuntaprosentilla 91. Pudotuspeleissä Suni torjui 10 ottelua torjuntaprosentilla 91,5 ja oli yksi pronssimitalin takuumiehistä.

- Hienoa jatkaa RoKi-paidassa myös ensi kaudella! Olosuhteet Rovaniemellä harjoitteluun ja kehittymiseen ovat huippuluokkaa, mikä tekee päivittäisestä työnteosta mielekästä. Päättyneestä kaudesta jäi todella hyvä maku ja olen viihtynyt mainiosti Rovaniemellä ja RoKissa. Olen henkilökohtaisella tasolla tyytyväinen päättyneeseen kauteen, sillä pysyin pääosin terveenä, mikä oli päätavoitteeni kauteen lähdettäessä ja se mahdollisti kehittymisen niin urheilijana kuin jääkiekkoilijanakin.

Tunnelma kirnussa oli sanoinkuvailematon, en ole ikinä kokenut mitään vastaavanlaista tunnetta mitä täysi Lappi Areena sai minut tuntemaan, kiitos faneille siitä! Tulevalle kaudelle henkilökohtaisia tavoitteitani on terveyden ylläpitäminen, urheilijana ja jääkiekkoilijana kehittyminen sekä tehdä lopullinen läpimurto mestis-tasolla. Joukkueen tavoitteena on lähteä kirkastamaan edelliskauden upeaa pronssimitalia kultaiseksi. Hyvää kesää kaikille, nähdään syksyllä Kirnussa ja tehdään tästäkin ikimuistoinen kausi Lapin parhaiden bileiden merkeissä, Sami Suni kommentoi jatkoaan.

Maalivahtivalmentaja Juha Sorosen mietteitä Sunin jatkosta:

- Samia tänne hankittaessa mietittiin pidempää projektia, jolla saadaan hänessä oleva potentiaali otettua käyttöön. Ensimmäinen kausi sujui hyvin ja osittain jopa hieman edellä aikataulua, ja uskon, että Sami pystyy tulevalla kaudella kehittymään jälleen muutaman askeleen lisää. Joukkueurheilussa ei myöskään pysty sivuuttamaan hänen antamaansa esimerkkiä arjen toimintaan: Samin työmoraali ja urheilijana toimiminen tuovat hyvää mallia muille joukkueessa, Juha Soronen kertoo.

Jere-Matias Alanen

Alanen pelasi viimekaudella RoKi -paidassa 36 ottelua tehoin 18+11=29. Pudotuspeleissä otteluita kertyi yhdeksän ja niissä syntyi tulosta seitsemän pisteen verran.

- Erittäin tyytyväinen jatkosopimuksesta. Viihdyn hyvin Lapissa ja etenkin Kirnun loistavaa tunnelmaa haluan kokea myös jatkossa. Joukkueen odotukset ensi kautta kohti ovat kovat ja niin ovat henkilökohtaisetkin odotukset. Lähdetään parantamaan, Jere-Matias Alanen kommentoi.

Päävalmentajan mietteet Alasen jatkosopimuksesta:

-Hienoa että saatiin J-M jatkamaan pohjoisessa. Taattua laatua ja kokemusta keskikaistalle. Tulee varmasti olemaan iso palanen tulevan kauden paletissa, Sakari Salmela kommentoi.

Jonne Brygger

Uutena kasvona RoKin joukkueeseen liittyy hyökkääjä Jonne Brygger, joka saapuu Rovaniemelle vuoden mittaisella pelaajasopimuksella. Helsinkiläislähtöinen Brygger on pelannut viimeiset neljä kautta Mestistä Joensuun Kiekko-Pojissa nousujohteisesti. Kaiken kaikkiaan Mestis otteluita nuorelle keskushyökkääjälle on kertynyt vyölle 181 tehoin 36+40=76.

- Todella innoissani olen tulossa pelaamaan RoKiin. Seura kokonaisuudessaan, sekä koko Rovaniemeläinen kiekkokulttuuri vaikuttaa todella upealta ja todella hyvillä mielin lähden mukaan tähän. Itse sain hyviä ja isoja onnistumisia viimekaudella ja toivonkin, että saan jatkettua tätä myös ensikaudella ja autettua joukkuetta kohti kirkkainta, Jonne Brygger kommentoi.

Päävalmentajan mietteet Bryggerin sopimuksesta:

- Kokonaisvaltainen sentteri, halusi tulla pohjoiseen ja tuo meille kaivattua leveyttä keskikaistalle. Hyvää tulosta tehnyt Joensuussa, pystyy tekemään tulosta myös Rovaniemellä, Sakari Salmela päättää.

Lisää pelaajasopimuksia julkaistaan kausarihaasteen yhteydessä aina sadan tilatun kortin välein.