CCMNapapiirin BetoniHartwallBRPLapin KansaMehiläinenHockey Base OyMTVKivikylän Kotipalvaamo Oy

Santeri Immonen jatkaa RoKin päävalmentajana kevääseen 2021

Santeri Immonen jatkaa RoKin päävalmentajana kevääseen 2021

Santeri Immonen jatkaa RoKin päävalmentajana myös Mestis-kaudella 2020-21. Tuleva kausi on Immoselle kolmas Rovaniemellä.

- Ensinnäkin kiitos seurajohdolle luotosta ja tuesta, jota olen saanut ja pystynyt sen myötä keskittymään täysillä valmentamiseen ja tehdä omaa hommaani rauhassa vaikeinakin aikoina. Itselläni oli selkeä ajatus, että haluan jatkaa ja hieno homma, että minun ja seuran halut kohtasivat. Tälläkin kaudella on tullut monella saralla hyvää oppia, jota ammentamalla pyrin kehittymään vielä kokonaisvaltaisemmaksi valmentajaksi. Viihdyn Rovaniemellä ja olosuhteet valmentamiseen ovat huippuluokkaa, joten hienoa olla osa RoKin matkaa, Immonen sanoo.

- Molemminpuolisena ajatuksena on jo pidempään ollut, että Santtu jatkaisi meillä vielä ainakin vuoden. Olemme olleet tyytyväisiä hänen työhön ja siihen intohimoon, mikä hänellä on valmentamista ja peliä kohtaan. Tärkeää on myös hänen panoksensa ja luottonsa omia A-junioreita kohtaan, joista on jo kuluvalla kaudella neljä pelaajaa päässyt pelaamaan edustusjoukkueessa. Hänen jatkonsa tuo lisäksi jatkuvuutta ja pitkäjänteisyyttä, mikä helpottaa tulevan kauden joukkueen rakentamista. Jatkosopimus oli kaikin puolin luontainen juttu, RoKin toimitusjohtaja Pekka Kankaanranta sanoo.

Kuva: Oona Sarajärvi