CCMNapapiirin BetoniHartwallBRPLapin KansaMehiläinenHockey Base OyMTVKivikylän Kotipalvaamo Oy
RoKi Hockey
RoKi Hockey
RoKi Hockey

SoPa-kasvatti Samu Paajanen jatkaa RoKin paidassa

SoPa-kasvatti Samu Paajanen jatkaa RoKin paidassa
SoPa-kasvatti Samu Paajanen jatkaa RoKin paidassa

RoKi on tehnyt ensi kauden kattavan jatkosopimuksen 24-vuotiaan sodankyläläislähtöisen puolustajan Samu Paajasen kanssa.

Paajanen saapui Rovaniemelle kaudella 2016-17, jolloin hän pelasi RoKin Mestis-joukkueessa 37 ottelua. Tällä hetkellä miehellä on pyöreät 100 ottelua kokemusta Mestis-tasolta.

Sodankyläläislähtönen puolustaja on viihtynyt hyvin Rovaniemellä ja pyrkii parantamaan kahden suunnan pelaamistaan ensi kaudella.

— Hyvillä ja rennoilla fiiliksillä jään RoKiin. Jatkan siitä mihin loppukaudesta jäin eli tarkotus on nauttia pelaamisesta ilman turhia paineita. Siten myös paras tulos yleensä syntyy kohdallani. Onhan Rovaniemi kiekkokaupunkina mielestäni yksi Mestiksen parhaista puitteiden, yleisön ja fanien puolesta.

— Tavoitteena on kehittyä ja saada näkyviin myös hyökkäyspään pelin osaaminen sekä olla iso ja ilkeä oman maalin edustalla, Paajanen kertoi kehitystavoitteistaan.

Joukkueen päävalmentaja Santeri Immonen oli tyytyväinen Paajasen suorituksiin varsinkin loppukauden aikana rikkonaisen alkukauden jälkeen.

— Jämäkkä peruspakki, joka tuo kokoa ja fyysisyyttä alakertaan. Urheilijatyyppi. Samu pelasi rikkonaisen alkukauden jälkeen tasaisen loppukauden, Immonen kommentoi.