CCMNapapiirin BetoniHartwallBRPLapin KansaMehiläinenHockey Base OyMTVKivikylän Kotipalvaamo Oy

SOPIMUSUUTISIA

SOPIMUSUUTISIA

RoKi Hockey on käyttänyt päävalmentajansa Sakari Salmelan option ensi kaudesta sekä solminut kaksi uutta loppukauden mittaista pelaajasopimusta.

Salmelan jatkosopimus

Salmelalla on käynnissä hänen ensimmäinen kautensa päävalmentajana Mestiksessä ja RoKissa. Hänelle ja seurajohdolle päätös jatkosta oli helppo.

Alla Salmelan ja toimitusjohtaja Hyvärisen mietteet jatkosopimuksesta:

- Tietysti positiivisin miettein tässä ollaan. Töitä on paiskittu ja tietyllä tapaa option käyttö on palkinto siitä työstä. Tietysti kiitos kuuluu koko valmennustiimille. Tieto tulevasta tuo pitkäjänteisyyttä ja muodostaa tästä ehjän projektin, jossa pystymme paremmin suunnittelemaan tulevaisuutta ja kehittämään toimintaamme. Mielestäni se on iso etu jatkuvasti kiristyvässä kilpailussa. Työt jatkuu ja tavoitteet pysyvät samoina. Menestyä halutaan ja siihen tarvitaan kaikkien tuki. Nähdään hallilla, Sakari Salmela kommentoi jatkoaan.

- Saken johdolla asiat etenevät oikeaan suuntaan, joten option käyttäminen kaudelle 2024-2025 oli selkeä päätös. Hän on erittäin sitoutunut ja päämäärätietoinen valmentaja, jonka kanssa on helppo katsoa asioita myös pidemmällä aikajänteellä ja nähdä myös menestystä siellä, toimitusjohtaja Janne Hyvärinen kertoo.

Tervo ja Luusuaniemi loppukaudeksi RoKiin

RoKi on tehnyt loppukauden mittaiset pelaajasopimukset maalivahti Samuli Tervon sekä hyökkääjä Aatu Luusuaniemen kanssa.

Tervo aloitti kautensa Slovakian pääsarjassa pelaavan Banska Bystrican riveissä. Mestiksestä häneltä löytyy aiempaa kokemusta KeuPa HT:sta, Ketterästä ja Kiekko-Vantaasta.

Alla Tervon ja päävalmentaja Salmelan mietteet sopimuksesta:

- Odotettua lyhyemmäksi jääneen Slovakian reissun jälkeen olen odottanut sopivaa mahdollisuutta ja nyt sellainen osui eteen, joten fiilis on tottakai loistava. Täällä on ollut hienoa pelata viime vuosina vieraspaidassa, kun hallissa on ollut hyvin väkeä. Lisäksi olen kuullut Rovaniemestä ja RoKista paljon positiivista, joten intoa täynnä tässä ollaan hyppäämässä mukaan, Samuli Tervo kommentoi.

- Tervo on osoittanut tasonsa jo useana vuonna ja tuo kaivatun lisän maalivahteihimme. Hienoa, että saadaan mies pohjoiseen, Sakari Salmela kommentoi.

Luusuaniemi puolestaan aloitti kautensa Puolan pääsarjassa STS Sanokissa. Mestiksessä hänet on aikaisemmin nähty Joensuun Kiekko-Poikien, Hermeksen, Ketterän ja RoKin paidassa.

Alla Luusuaniemen ja päävalmentaja Salmelan mietteet sopimuksesta:

- Fiilikset ovat todella hyvät, kiva palata kotiin ja päästä pelaamaan Kirnussa pitkästä aikaa kotijoukkueen paita päällä. Nähdään Kirnussa, Aatu Luusuaniemi sanailee.

- Aatu tuo ratkaisupotentiaalia hyökkäykseen. Hän on pystynyt tekemään useana vuonna hyvää jälkeä Mestiksessä. Hänen kanssaan edetään rauhassa ja mies tullaan näkemään askissa, kun kunto on kohdallaan, Sakari Salmela kertoo.

Salmenkankaan sopimus purettu

Pelaajaliikennettä on myös ulospäin, kun maalivahti Roni Salmenkankaan sopimus purettiin hänen tryoutinsa aikana.

RoKi kiittää Ronia hänen panoksestaan seuralle ja toivottaa kaikkea hyvää jatkoon.