CCMNapapiirin BetoniHartwallBRPLapin KansaMehiläinenHockey Base OyMTVKivikylän Kotipalvaamo Oy

TUTO tuplasti Lappi Areenalla - Immonen: "Se fiilis, joka pukukopissa oli sunnuntaina, se kannattaa muistaa!"

TUTO tuplasti Lappi Areenalla - Immonen: "Se fiilis, joka pukukopissa oli sunnuntaina, se kannattaa muistaa!"
TUTO tuplasti Lappi Areenalla - Immonen: "Se fiilis, joka pukukopissa oli sunnuntaina, se kannattaa muistaa!"

Sunnuntain kotiottelun voittoisasti päättänyt RoKi kohtaa viikonvaihteessa TUTOn kahdesti Lappi Areenalla

TUTO -otteluista voi odottaa jälleen äärimmäisen tiukkoja, sillä molemmat joukkueet ovat pelanneet useita yhden maalin erolla ratkenneita otteluita.

– Meillä on ollut kuusi jatkoaika- tai voittomaalipeliä, joista kolme voitettiin ja kolme hävittiin. Tiukkoja pelejä on ollut ja tulee olemaan jatkossakin, RoKin päävalmentaja Santeri Immonen toteaa.

– Jokaisessa matsissa pitää olla niin sanotusti paikan päällä sekä fyysisesti että henkisesti, Immonen jatkaa

SaPKo-voitto oli tärkeä joukkueen itseluottamuksen kannalta

- nyt "maalin peli" käännettiin omiin nimiin.

RoKin 13:sta ottelusta peräti kymmenen on päättynyt maalin erolla, kuusi tappioon ja neljä voittoon. Kuva: Tommy Jokelainen

Myös TUTOn vastuuvalmentaja Antti Virtanen pitää kuluvan kauden Mestistä erittäin tasaisena.

– Toinen syy tiukkoihin peleihin lienee otteluohjelma, joka on haastava kaikille joukkueille. Voimasuhteet heilahtelevat, kun on perjantaina kotipeli ja seuraavana aamuna lähdetään vieraspeliin ja lisäksi vastustajalla ei ole ollut peliä edellisenä iltana, Virtanen selvittää.

– Ei varmaan mikään veikkaajan unelmasarja! Virtanen naurahtaa.

Ennakkoasetelmissa RoKi niskan päällä sarjataulukosta huolimatta

Toistaiseksi kauden ainoan TUTOn ja RoKin välisen kohtaamisen vei RoKi, kun se voitti turkulaiset vieraissa 1-2 lokakuun puolivälissä. Lähtökohdat otteluihin ovat muutenkin RoKin puolella, kiitos kauan kaivatun voiton viime sunnuntaina, kun taas TUTO:lla on allaan kolme tappiota.

– Se fiilis, joka pukukopissa oli sunnuntain ottelun jälkeen, se kannattaa muistaa! Voitot antavat pelaajille energiaa ja valmennukselle uskoa, että ollaan oikealla tiellä, Santeri Immonen sanoo.

–Toivottavasti voittoja tulee lisää, sillä niiden myötä pelaajien itseluottamus kasvaa ja vastustajalle annetut "lahjat" vähenevät.

Viikonlopun otteluihin RoKi saanee hyvän miehityksen, sillä Eetu-Santeri Koivunen, Konsta Jaakola ja Tommi Ronkainen ovat vapaalla armeijan harmaista ja mukana harjoitusvahvuudessa. Loukkaantumisista kärsineet Samuli Rahikainen ja Eemeli Piippo ovat Immosen mukaan mitä suurimmalla todennäköisyydellä pelikunnossa. Eddie Ahlmark on sivussa saatuaan viime ottelusta yhden ottelun mittaisen pelikiellon huitomisesta.

– Haaroihinhan se maila tuli ja varmaan kävi kipeää, mutta tahallaan Ahlmark ei sitä tehnyt. Ehkä se sitten oli pelikiellon arvoinen, Immonen toteaa.

Paavo Hölsä torjui RoKin voittoon voittolaukauskilpailussa sunnuntaina. TUTO-luotsi Antti Virtasen mukaan Hölsä oli "mies paikallaan" myös heidän lokakuisessa RoKi-ottelussa. Siniset veivät tuon ottelun Turussa maalein 1-2. Kuva: Tommy Jokelainen.

TUTO aikoo järjestää "hässäkkää RoKin maalille"

TUTO matkustaa Rovaniemelle jo torstai-illaksi.

– Siitä on aikaa, kun olen käynyt viimeksi Rovaniemellä. Siellä on hienot puitteet, mutta hiukan harmittaa, kun näyttää olevan plussakelit, TUTOn vastuuvalmentaja Antti Virtanen sanoo.

– Joukkueelle tällainen reissu on kiva, se tiivistää porukkaa. Jos aiomme voittaa RoKin, meidän täytyy onnistua paremmin maalinteossa. Viimeksi RoKin maalivahti Hölsä oli mies paikallaan ja mitä olen katsellut muita pelejä, niin on sitä edelleen. Meidän pitää saada RoKin maalille hässäkkää aikaiseksi, peruspelaaminen on kyllä kunnossa, Virtanen kertoo.

Santeri Immonen suhtautuu tuplapeliin myönteisesti, etenkin, kun päästään pelaamaan kotona:

– Se luo tietynlaisen playoff-asetelman, kun pelataan peräkkäisinä päivinä samaa joukkuetta vastaan. Minusta se on hauska tapa. Ulkomaillahan tuollainen on käytössä paljon enemmän.

TUTO on sarjataulukossa sijalla 7. (22 pistettä). Se on pelannut kolme ottelua enemmän kuin sarjataulukossa viimeisenä oleva RoKi (12 pistettä).

Otteluisännät

Perjantaina otteluisäntänä Peltoniemi kalusteet

Peltoniemeltä löydät laadukkaat ainekset jokaiseen makuun. Peltoniemi kalusteiden erityisalaa ovat laadukkaat ja yksilölliset keittiöt. Yli neljänkymmenen vuoden kokemuksella autamme asiakkaitamme valitsemaan juuri heidän tarpeisiinsa sopivat ainekset, joista kestävät, toimivat ja asunnon tyylille uskolliset keittiökalusteet syntyvät.

Valmistamme kaikki tuotteemme omalla tehtaallamme Kemijärvellä. Suunnittelun ja valmistuksen lisäksi asennamme keittiöt ammattitaidolla ja tarvittaessa autamme myös rahoituksen järjestämisessä.

Lauantaina otteluisäntänä Volvo maanrakennuskoneet

Volvo maanrakennuskoneet rakentamassa huomista.
#Volvocefinland #volvoce #volvo #buildingtomorrow

RoKi - TUTO pe 22.11. klo 18.30 ja la 23.11. klo 17 Lappi Areenalla

Tervetuloa seuraamaan Suomen viihdyttävintä lätkää!

Seuraa meitä somessa
Facebook: rokihockey
instagram: @rokihockey
Twitter: @rokihockey
#lätkässälappiin #rokihockey #Mestis #SuomenViihdyttävintäLätkää