CCMNapapiirin BetoniHartwallBRPLapin KansaMehiläinenHockey Base OyMTVKivikylän Kotipalvaamo Oy

Suomen Cup avattu: 1-9 voitto Raahe-Kiekosta. Perjantaina pelataan paikasta Suomen Cupin puolivälieriin Lappi Areenalla!

Suomen Cup avattu: 1-9 voitto Raahe-Kiekosta. Perjantaina pelataan paikasta Suomen Cupin puolivälieriin Lappi Areenalla!

RoKi matkusti keskiviikkona Raaheen Suomen Cupin avausotteluun. Tuloksena oli voitto maalein 1-9 (1-5, 0-3, 0-1).

Ensimmäisen ottelunsa RoKi-paita päällä pelannut Niklas Salo takoi hirmuiset tehot (1+4) ja Olli Iisakka (2+1), sekä Kasper Elo (0+3) täydensivät ketjun tehosaaliin.

Kaksi tehopistettä tekivät Olli-Matti Järvelä (2+0), Niko Lahtinen (1+1) ja Viljami Wacklin (0+2), sekä Eetu Koivunen (0+2). Salon ohella myös Lahtinen debytoi RoKi-paidassa illan ottelussa.

Lisäksi maalinteossa onnistuivat kertaalleen Lauri Nevala, sekä puolustajat Eddie Ahlmark ja Samuli Rahikainen.

Maalinsuulla Paavo Hölsä koppasi 14 kertaa.

Suomen Cup jatkuu perjantaina kun RoKin vieraaksi kotikirnuun saapuu IPK Iisalmesta. Ottelu alkaa klo 18:30 ja ovet sekä Bar Harmaa Kulma aukeavat klo 17:30. Otteluun on saatavilla pääsylippuja vain Lappi Areenan lipunmyyntipisteeltä 1 tunti ennen ottelua alkaen. Kausikortit ovat voimassa myös Suomen Cupin otteluissa.

Mikäli osallistuit kevään kausarihaasteeseen, mutta et ole vielä hakenut kausikorttiasi niin se onnistuu myös perjantain ottelun yhteydessä lipunmyyntipisteen edustalta, kuten kaikkien muidenkin otteluiden yhteydessä.

Tervetuloa kannustamaan RoKi Suomen Cupin puolivälieriin!