CCMADCHartwallRovaseudun MarkkinakiinteistötLapin KansaHutcodeKotimaailma Oy RovaniemiMehiläinenHockey Base OyMTVKivikylän Kotipalvaamo OyREDU Edu OyTalenomStark
RoKi Hockey
RoKi Hockey
RoKi Hockey

TALENOMISTA ROKIN UUSI PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANI

TALENOMISTA ROKIN UUSI PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANI

RoKi Hockey & Talenom yhteistyöhön.

Talenom on paljon enemmän kuin tilitoimisto. Talenom tekee kirjanpitoa ja palkanlaskentaa. Lisäksi Talenom tarjoaa myös konsultointipalveluita, veropalveluita sekä lakipalveluita. Talenom huolehtii kaiken kokoisista asiakkaista täydellä sydämellä. Talenom on toiminut Rovaniemellä 15-vuotta, Talenomin toimisto sijaitsee osoitteessa Rovakatu 30, 3 krs. Asiakkaita Talenomilla on urheiluseuroista matkailualan yrityksiin.

Alla Talenom Rovaniemen palvelupäällikön Minna Sorsan sekä RoKi Hockeyn toimitusjohtajan Janne Hyvärisen mietteitä yhteistyösopimuksesta:

- Yhteistyö RoKin kanssa lähti siitä, että otin yhteyttä RoKiin ja kyselin pientä mainospaikkaa. Siitä lähdimme sitten keskustelemaan. Nyt kevään ja kesän aikana olemme päässeet hyviin neuvotteluihin ja näen, että meillä on tässä erittäin hyvä yhteistyökumppani jatkoa varten ja näkyvyyttä varten erityisesti täällä Rovaniemellä, Talenom Rovaniemen palvelupäällikkö Minna Sorsa kertoo.

- Keväällä, kun aloimme neuvottelemaan Talenomin kanssa yhteistyökuviota alkavan kauden osalta, niin huomasimme, että meillä on tässä todellinen win-win tilanne. Saamme mukaan merkittävän uuden ison pääyhteistyökumppanin. Samalla huomasimme, että pystymme kehittämään tällä meidän taloushallintoamme ja pystymme ulkoistamaan kaikki taloushallintomme toiminnot päteville ammattilaisille. Tästä on hyvä lähteä kauteen 2024-25, RoKi Hockeyn toimitusjohtaja Janne Hyvärinen kommentoi.