CCMNapapiirin BetoniHartwallBRPLapin KansaMehiläinenHockey Base OyMTVKivikylän Kotipalvaamo Oy

Tammikuun loppuun asti 20 katsojan yleisörajoitus - Tukikampanja käynnistyy lähipäivinä

Tammikuun loppuun asti 20 katsojan yleisörajoitus - Tukikampanja käynnistyy lähipäivinä

RoKin neljä seuraavaa kotiottelua joudutaan vallitsevista rajoituksista johtuen pelaamaan käytännössä ilman yleisöä, sillä ottelua seuraamaan on sallittua ottaa vain 20 katsojaa, eikä rajoituksesta voi vapautua koronapassilla.

Eli käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että mikäli valtioneuvosto ei palauta koronapassia käyttöön helmikuun alusta alkaen, niin silloin voimassa oleva 20 henkilön yleisörajoitus jatkuu Rovaniemellä aina 22.2. asti.

Lapin aluehallintoviraston päätöksen mukaisesti myöskään Lappi Areenan ravintolatiloihin ei ole sallittua ottaa muita asiakkaita, kuin otteluiden katsojia rajoitusten alaisissa otteluissa. Tämän johdosta emme valitettavasti pysty palvelemaan myöskään VIP-aitio, eikä klubiasiakkaita.

Rajoitetut ottelut

Rajoitus on tällä erää voimassa 31.1. asti koskien seuraavia otteluita:

  • Perjantai 21.1. klo 18:30 RoKi - TUTO
  • Lauantai 22.1. klo 17:00 RoKi - KOOVEE
  • Perjantai 28.1. klo 18:30 RoKi - Kiekko-Vantaa
  • Lauantai 29.1. klo 17:00 RoKi - IPK

Otteluohjelman näet kokonaisuudessaan tästä linkistä.

Käytössä olevat 20 katsomopaikkaa arvotaan kausikorttilaisille

Käytössä olevat 20 katsomopaikkaa arvomme kausikorttiasiakkaiden käyttöön. Kausikorttilaisille jaettavat liput ovat luonnollisesti veloituksettomia. Arvonta järjestetään seuraavasti:

  • Erillinen arvonta jokaiseen rajoitusten alla pelattavaan otteluun
  • Arvontaan ei tarvitse erikseen ilmoittautua
  • Arvonnassa voi voittaa maksimissaan kaksi katsomopaikkaa per kausikorttilainen (mikäli sinulla on yksi kausikortti, niin voit voittaa yhden katsomopaikan, ja mikäli sinulla on kaksi tai useampia kausikortteja, niin voit voittaa kaksi katsomopaikkaa)
  • Olemme yhteydessä arvonnan voittajiin henkilökohtaisesti
  • Mikäli voittaja ei koe tarvitsevansa lippuja, arvomme liput uudelleen
  • Erillisellä suostumuksella julkaisemme onnekkaiden nimet sosiaalisen median kanavissa

Ticketmaster on yhteydessä ennakkolipun ostaneisiin sähköpostitse hyvityskäytäntöihin liittyen. Lisätiedot tästä linkistä. RoKi tulee olemaan lähiaikoina yhteydessä kausikorttilaisiin kausikorttilaisten hyvityskäytäntöihin liittyen.

RoKi pahoittelee rajoituksista johtuvaa harmia, ja toivottaa katsojat lämpimästi tervetulleeksi seuraamaan otteluita sitten, kun se on jälleen rajoitusten puolesta mahdollista.

Rajoitusten alla pelattavat ottelut näytetään C Moren -suoratoistopalvelussa normaalisti.

Tukikampanja käynnistyy lähipäivinä

Vallitseva koronatilanne ja siihen liittyvät rajoitukset aiheuttavat RoKille erittäin merkittävät tulonmenetykset usealta alueelta.

Otteluiden pelaamisella ilman yleisöä on suora vaikutus otteluihin liittyviin tuloihin: lipunmyynti, kioski- ja ravintolamyynti, muu oheismyynti, VIP-aitioiden ja klubilippujen myynti, sekä ottelukohtainen mainosmyynti. Yhden ilman yleisöä pelattavan ottelun tulonmenetys on yli 10 000 €.

Vallitsevalla tilanteella on lisäksi huomattava negatiivinen vaikutus tulevien otteluiden yritysmyynteihin, sekä muihin lyhyen ja pitkän tähtäimen mainos- ja palvelumyynteihin.

Tulonhankintakeinojen rajallisuudesta johtuen järjestämme lähipäivinä käynnistettävän tukikampanjan, jonka tavoitteena on mahdollistaa pelien jatkuminen yleisörajoitusten aikana.

Ilmoitamme tukikampanjan alkamisesta nettisivuillamme, sekä sosiaalisen median kanavissamme.

Lisätiedot: toimisto@rokihockey.fi