CCMNapapiirin BetoniHartwallBRPLapin KansaMehiläinenHockey Base OyMTVKivikylän Kotipalvaamo Oy

Tappio Suomen Cupissa perjantai-iltana

Iisalmen Pelikarhut haki Lappi Areenalta voiton maalein 1-5 (0-1, 0-2, 1-2) perjantai-iltana Suomen Cupin lohkovaiheen ottelussa. Lopputulos tarkoittaa sitä, että voittamalla huomenna kotipelissä Raahe-Kiekon IPK etenee Suomen Cupin puolivälieriin ja RoKin tie päättyy lohkovaiheeseen.

RoKin peli ei lähtenyt kunnolla käyntiin missään vaiheessa, muutamia hetkiä lukuunottamatta. IPK sen sijaan oli huomattavasti valmiimpi joukkue.

RoKin ainokaisesta vastasi pienestä koostaan huolimatta ehkä kentän näkyvin pelaaja Niklas Salo, Kasper Elon esityöstä kaventaen tilanteeksi 1-3 kolmannen erän alussa. IPK kuittasi kuitenkin eron jälleen kolmeen maaliin muutama minuutti myöhemmin. Lopussa RoKi haki kavennusta ilman maalivahtia, ja IPK viimeisteli loppuluvut tyhjään maaliin.

Maalinsuulla Paavo Hölsä torjui 39 kertaa, venyen useasti paavomaisiin pelastuksiin.

Runkosarjan avauksessa RoKi kohtaa Kajaanin Hokin perjantaina 27.9. Lappi Areenalla. Ennen avausta RoKi pelaa todennäköisesti vielä harjoitusottelun, mikäli Raahe-Kiekko ei yllätä lauantaina IPK:ta Suomen Cupin lohkovaiheen ratkaisevassa ottelussa.