CCMNapapiirin BetoniHartwallBRPLapin KansaMehiläinenHockey Base OyMTVKivikylän Kotipalvaamo Oy

Tomi Alanko sopimukseen ja Saku Forsblom lainalle RoKiin joulutaukoon asti

Tomi Alanko sopimukseen ja Saku Forsblom lainalle RoKiin joulutaukoon asti

RoKi on solminut kevääseen 2024 asti ulottuvan sopimuksen rovaniemeläisen hyökkääjän Tomi Alangon kanssa. Alanko on 21-vuotias RoKi-kasvatti, joka on kuluvalla kaudella ottanut paikkansa edustusjoukkueen kokoonpanossa ennakkoluulottomilla esityksillään. Saldona tähän mennessä on 12 ottelua, joissa on syntynyt yksi tehopiste. Alanko on kuulunut ikäluokkansa avainpelaajiin ollen tärkeässä roolissa RoKin U20 SM-sarjajoukkueessa.

- Hyvät fiilikset on sopimuksesta. Tavoitteenani on pelata ehjä ja tasainen kausi. Tehdään yhdessä tästä hieno kausi, Alanko sanoo.

- Tomi kuntoutti itseään kesän ajan loukkaantumisen jäljiltä, ja pitkän fysiikkajakson jälkeen pääsi kehiin lokakuussa. Hän teki heti lähtemättömän vaikutuksen valmennukseen työmoraalillaan. Tomilla on erinomainen liike yhdistettynä kovaan lappilaiseen työntekoon, mikä auttaa joukkuetta. Tomi on hyvä esimerkki kehittyvästä lappilaisesta juniorityöstä, päävalmentaja Maso Lehtonen sanoo.

Puolustaja Forsblom lainalle joulutaukoon asti

RoKi lainaa puolustaja Saku Forsblomin riveihinsä Mikkelin Jukureista joulutaukoon ulottuvalla sopimuksella. Forsblom, 25, on RoKin käytettävissä ensimmäisen kerran lauantain kotiottelussa Heinolan Peliittoja vastaan. Forsblomin lainajakso tuli ajankohtaiseksi, sillä RoKin puolustusosasto on ollut viimeaikoina kapealla mm. Paavo Tynin loukkaantumisesta johtuen.

Forsblom on pelannut yhteensä 47 liigaottelua Mikkelin Jukureissa. Hän omaa aiempaa kokemusta myös Mestiksestä parin kauden ajalta Imatran Ketterästä, jossa hän oli voittamassa sekä Mestiksen, että Suomen Cupin mestaruuksia.