CCMNapapiirin BetoniHartwallBRPLapin KansaMehiläinenHockey Base OyMTVKivikylän Kotipalvaamo Oy

Torstaina 11.8. pelataan - Kausikorttien jako alkaa

Torstaina 11.8. pelataan - Kausikorttien jako alkaa

RoKi avaa harjoitusottelukauden torstaina Lappi Areenalla. Ottelussa vastakkain ovat RoKin Mestis-joukkue, sekä U20 SM-sarjajoukkue. Ottelu alkaa klo 18:30. RoKin U20-joukkue toimii ottelun isäntänä, minkä vuoksi Mestis-kausikortit eivät ole voimassa ottelussa.

  • Lipunmyynti otteluun Lappi Areenalla 1 h ennen ottelua alkaen (otteluun ei ole ennakkolipunmyyntiä)
  • Liput 5 €

RoKin Mestis-joukkue lähtee otteluun lähestulkoon täydellä kokoonpanolla. Kokoonpanosta ovat varmuudella poissa hyökkääjä Lauri Heino. Lisäksi joukkueen mukana olevista U20 -ikäisistä pelaajista lähes kaikki pelaavat U20-joukkueen vahvuudessa.

- Kokoonpano elää vielä, ja kokeillaan erilaisia koostumuksia tämän ja ensi viikon peleissä. On mielenkiintoista nähdä uusia pelaajia peitilanteessa, ja saada yhteisiä kokemuksia. Toivottavasti pystymme antamaan myös U20-joukkueelle mahdollisimman laadukkaan vastuksen ja kokemuksia, päävalmentaja Maso Lehtonen sanoo.

Kausikortit noudettavissa torstaista alkaen

Mestis-kausikortit tulevat jakoon ennen torstain ottelua klo 17:30 alkaen. Korttien noutopiste sijaitsee Lappi Areenan pääovella. Kortit ovat noudettavissa seuraavina ajankohtina:

  • Tiistaina 16.8. klo 17:30, ennen RoKi-Narvik -ottelua
  • Keskiviikkona 17.8. klo 17:30, ennen RoKi-Narvik -ottelua
  • Tämän jälkeen kausikortteja on mahdollista noutaa eri ajankohtina - tiedotamme noutoajankohdista niiden varmistuttua

Postitse tilatut kausikortit toimitetaan RoKi-Narvik -otteluiden jälkeen, jotta ne ehtivät perille ennen seuraavaa kotiottelua. Mikäli olet tilannut kotiin toimitettavan kausikortin, ja olet saapumassa 11.8., 16.8. tai 17.8. otteluihin, niin saat kortin saapuessasi edellä mainittuihin otteluihin Lappi Areenalle.

Kiitos vielä kerran kausikortin tilaamisesta, ja tervetuloa seuraamaan Mestis-kautta 2022-23.