CCMNapapiirin BetoniHartwallBRPLapin KansaMehiläinenHockey Base OyMTVKivikylän Kotipalvaamo Oy

TUTO jälleen maalin erolla voittoon - Kotipelit jatkuu itsenäisyyspäivänä!

Tuplaviikonlopusta RoKin osalta ei jäänyt pisteitä käteen, sillä TUTO otti myös lauantaina voiton maalin erolla. Lauantai-illan peli päättyi 3-4 (0-3, 0-1, 3-0).

TUTO lähti räväkästi otteluun takoen ensimmäiseen erään kolme maalia, ja lisäten johtoa toisessa erässä. RoKi sai tulosta aikaan vasta kolmannessa erässä ja ottelun lopusta muodostui jälleen melkoinen trilleri. TUTO kuitenkin kesti RoKin loppurynnistyksen ja kuittasi voiton maalin erolla.

RoKin maalintekijöinä olivat jo kauden kuudennen maalinsa tehnyt Niko Lahtinen, sekä vahvasti viime aikoina pelanneet Kasper Elo ja Ville Heikkinen. Maalin suulla RoKin Paavo Hölsä torjui 22 kertaa ja TUTO:n Samu Lonkila 34 kertaa.

Ottelun huippuhetket.

RoKi matkustaa ensi viikolla Joensuuhun ja Imatralle. Seuraava kotipeli on vuorossa itsenäisyypäivänä 6.12. klo 17:00.