CCMNapapiirin BetoniHartwallBRPLapin KansaMehiläinenHockey Base OyMTVKivikylän Kotipalvaamo Oy

Tutustu kausikortin uuteen ilmeeseen

Tutustu kausikortin uuteen ilmeeseen

Kausikortti sai uuden ilmeen Mestis-kaudelle 2021-22

Paikkamerkityn kortin "selkäpuolelle" tulee kortinhaltijan nimi, sekä istumapaikan numero.

Mikäli olet jo tilannut merkitsemättömän paikan, ja haluaisit vaihtaa sen omalla nimellä varustettuun paikkamerkittyyn korttiin, niin muutos onnistuu kätevästi lähettämällä emailia osoitteeseen toimisto@rokihockey.fi.

Kauden 2021-22 kausarihaasteen myötä huippuedullinen kausikortin hinta toteutuu mikäli 1400 korttia varataan 14.3. mennessä. Koossa on jo yli 1200 varausta.

Haastekampanjan kautta kauden 2021-22 kausikortti on tarjolla tuttuun -ja erittäin edulliseen 65€ hintaan ilman merkittyä istumapaikkaa. Merkityllä istumapaikalla varustettu kausikortti on tarjolla hintaan 89€.

Ottelua kohti kortin hinnaksi jää vain 2,60€, eli neljän normaalin ottelulipun hinnalla pääset seuraamaan Suomen Viihdyttävintä Lätkää koko kauden ajan.

Kausikortin voi maksaa kampanjan toteuduttua myös yleisimmillä tyky-maksutavoilla.

Kausikortin hankkiminen on jo itsessään hieno tapa tukea seuraa. Mikäli kuitenkin haluat tukea toimintaamme haastavassa taloudellisessa tilanteessa vielä enemmän, kuin kausikortin arvon verran, niin sinulla on mahdollisuus maksaa kausikortista korotettu hinta. Jokainen tukieuro on äärimmäisen tärkeä, ja kausikortin hankkiminen perushinnalla on jo itsessään erittäin hieno ele.

VARAA KAUSIKORTTISI TÄSTÄ LINKISTÄ

Kausikorttihaasteen ideana on tarjota Mestis-otteluiden näkeminen koko runkosarjan ajan erittäin edullisesti. Haastekampanja toteutuu, mikäli kausikortteja varataan kampanjan aikana yhteensä 1400 kpl.

Kausikorttihaaste on toteutettu onnistuneesti kolmena edellisenä vuonna. Kortin lunastamalla olet mukana mahdollistamassa jatkossakin Mestis-tason jääkiekon jatkuvuutta paikkakunnalla, sekä edullisen tavan nauttia Suomen Viihdyttävimmästä Lätkästä! Tilaa oma korttisi, pyydä mukaan myös kaverit ja tutut – toteutetaan kampanja jälleen yhdessä!

Kausikortti on samalla etukortti, joka oikeuttaa eri yritysten tarjouksiin. Etujen hyödyntämisen kautta asiakas voi parhaimmillaan säästää kausikortin arvon. Eduista viestitään kausikorttiasiakkaille uutiskirjeellä ja lisäksi ne päivittyvät RoKin nettisivuille.

Kausikorttilaisen sisäänpääsy otteluihin on jälleen etusijalla, mikäli kauden aikana tulee yleisörajoituksia.

Tervetuloa Mestis-viihteen pariin myös kaudella 2021-22!

Lue lisää kausarihaasteesta tästä linkistä